[14.-16.10.] Vikend odmor u Zadru uz 2 dana/1 noćenje ili 3 dana/2 noćenja s polupansionom u Hotelu Kolovare 4* i ulaznice za koncert DINE MERLINA, a sve za 2 osobe!

14 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Nedaleko od povijesnih znamenitosti starodrevnog Zadra, u mirnom i slikovitom predjelu grada nalazi se Hotel Kolovare... U ponudu uključeni i parking te piće dobrodošlice! Kupon vrijedi ISKLJUČIVO za 14.10.-16.10.2022.

HOTEL KOLOVARE 4* predstavlja moderno i originalno arhitektonsko zdanje, prilagođeno mediteranskom podneblju, sa suvremeno uređenim i luksuzno opremljenim klimatiziranim sobama. 

Kapacitet hotela je 195 soba i 12 apartmana. Pored soba koje su uređene tako da zadovoljavaju najviše zahtjeve, tu su još i hotelski restoran s do 250 sjedećih mjesta, à la carte restoran s vinotekom, aperitiv bar, salon za masažu i kongresne dvorane, a od vanjskih sadržaja otvoreni bazen za djecu i odrasle, sportsko-rekreacijski centar s igralištima za tenis i prostrano hotelsko parkiralište.

Superior double/twin sobe (26.5-28.5m2; balkon 4m2) prostrane su i moderno namještene sobe više kategorije koje gostima pružaju veći komfor i omogućuju ugodnu atmosferu za rad i odmor.

Hotel Kolovare ima odlične uvjete za organizaciju raznovrsnih događanja. Veliki izbor i mogućnost kombiniranja dvorana čine ga idealnim mjestom za organizaciju radionica, konferencija, prezentacija i drugih događanja.

Ispred hotela proteže se šljunčana gradska plaža Kolovare s pogledom na Zadarski kanal i otoke te istoimeno šetalište kojim se za samo desetak minuta stiže do starog gradskog središta.

Blizina središta grada, njegove kulturne i povijesne baštine, te brojne mogućnosti izleta u bližu okolicu, okruženu nacionalnim parkovima i parkovima prirode, pružit će vam sadržajan i ugodan boravak u našoj sredini.