NOVO! U jedinstvenom prirodnom ambijentu očekuje Vas Mrežnićka kuća u Zvečaju! Vrhunski apartmani za do 4 osobe pružit će Vam udobnost na 3 dana/ 2 noćenja i za samo 1080 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi do 03.12.2022.

Smještaj
Smještajni kapaciteti sastoje se od apartmana sa dvije sobe, kuhinjom, 2 wc-a, tuša i terase sa pogledom na Mrežnicu. Idealno mjesto za odmor u prirodi. Obiteljski smještaj u malenom selu koji diše prirodom. 

Za vrijeme vašeg boravka ljubazno i profesionalno osoblje stoji vam na raspolaganju u bilo kojem trenutku.

Rafting na Mrežnici
U suradnji s Terra Croaticom nudimo sadržaje koji su vezani uz prirodu i rijeku Mrežnicu. Organiziramo spuštanje raftovima i kajacima tijekom cijelog ljeta po rijekama Mrežnici i Korani. 

U ponudi su jednodnevni, dvodnevni i višednevni izleti. Spavanje uz rijeke ili u sobama restorana “DP” i „Mrežnička kuća“.

Restoran Mrežnička kuća
Restoran Mrežnička kuća nudi mogućnost da provedete dan u ovom jedinstvenom ambijentu u prirodi. Recepti jela i domaćih kolača koji se tu spravljaju, čuvaju se s ljubavlju i prenose s generacije na generaciju. 

Organiziranje poslovnih ručkova, svadbenih i maturalnih svečanosti, poslovnih seminara te konferencija spada u našu uobičajenu ponudu usluga.