FANTASTIČAN tjedni predah & ekskluzivno na Crnom Jaju - cjelodnevna ulaznica za Vodeni planet u Termama Tuhelj! Uživajte u Vodenoj oazi uz atrakcije i bazene s termalnom vodom, samo 59 kn/ osobi!

180 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda je iskoristiva svaki dan osim subotom, nedjeljom i praznikom. Kupon vrijedi do 28.10.22. i od 07.11.22. do 30.11.22.

VODENI PLANET
Vodena oaza povezana unutarnjim i vanjskim bazenima (*vanjski sadržaji su dostupni sukladno vremenskim uvjetima i godišnjem dobu) posebno je mjesto gdje smijeh i zabava imaju glavnu riječ. Slikovita priroda koja ga okružuje, mnogobrojne atrakcije i zone za opuštanje probudit će emocije koje možete doživjeti samo na ovom planetu, a šum valova, gejzira i slapova stvara poseban ritam koji će vas pokrenuti.

Svi bazeni punjeni su termalnom vodom s izvora.

Vodeni planet posebno je mjesto gdje voda miluje sva vaša osjetila, a stres nestaje u sekundi. Doživite ritam valova i brze rijeke, adrenalinskih tobogana i opuštajućih gejzira i slapova. Istražite svijet Tuhija koji će vam pokazati odlične vodene atrakcije za najmlađe. Vodeni planet prostire se na površini od 15 000 m2 i sadrži brojne vodene atrakcije raspoređene na unutarnje i vanjsko kupalište (*dostupno sukladno vremenskim uvjetima). Svi bazeni, njih ukupno osam, napunjeni su termalnom vodom.

Unutarnje kupalište Vodenog planeta sadrži sve što vam je potrebno za cjelogodišnje uživanje u vodenim atrakcijama. Djeca će se zabavljati u vodenom gradu s brojnim dječjim atrakcijama i u zatvorenom toboganu. Rekreativci će plivati u plivačkom bazenu, a oni željni opuštanja prepustit će se intimnim oazama s vodenim masažama, gejzirima i slapovima terapeutskog i wellness bazena.  

Za ručak i popodnevnu užinu zavirite u ponudu restorana na kupalištu. Točka na i vašeg vodenog dana je animacija osmišljena za sve generacije. Bilo da se želite samo rastegnuti vježbajući u vodi, zaplesati uz aqua aerobic, probuditi kreativnost u maštovitim radionicama ili se okušati u igrama na vodi.

1 Kupon = 1 ulaznica.