NOVO! Relaksacija, wellness, zabava - dizajnerska HOUSE BRULO u Koprivnici poziva Vas na sjajni odmor uz 3 dana/ 2 noćenja za do 8 osoba uz saunu, bazen, hidromasažni bazen & sportski sadržaj...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Jedinstveno iskustvo i doživljaj uz kuću punu sadržaja okruženu prirodom! Odaberite vikend ili tjednu opciju i prepustite se svim čarima ove moderne kuće za odmor... Kupon vrijedi do 17.12.2022.

HOUSE BRULO

Kuća Brulo nalazi se u prekrasnom okuženju s predivnim pogledom na grad koji obogaćuje pjev ptica. Prostrana, dnevnim svjetlom bogata kuća za odmor.

Smještena u mirnom i pitomom gradu Koprivnici u sjevernom dijelu Hrvatske, Kuća Brulo nudi smještaj sa saunom, hidromasažnim bazenom, vanjskim grijanim bazenom, staklom natkrivenom terasom, privatnim parkingom i besplatnom punionicom električnih automobila.

• Kuća pruža jedinstveno iskustvo u obiteljskom okruženju punom različitih sadržaja, okružena je prirodom gdje možete „napuniti svoje baterije“ opuštajući se i baveći se brojnim sportskim aktivnostima (1000 m2 umjetne trave za tenis, košarku, nogomet, šest završnih rupa za golf, tri golf boksa za početni udarac, dječje igralište, staze za hodanje, trčanje i biciklizam u šumi udaljenoj samo 100 m od Kuće Brulo) te zabavnim aktivnostima (PlayStation 4, stolni nogomet i električni pikado). Domaćin gostima osigurava sportsku opremu uključujući i devet bicikala.

• Kuća ima četiri spavaće sobe s bračnim krevetima (dva se mogu razdvojiti na četiri jednostruka kreveta) i kutnu garnituru u dnevnom boravku koja može poslužiti i kao ležaj na razvlačenje, dvije kupaonice s dodatnim WC-om i tušem.

Moguć boravak za ljubimca do 12 kg bez nadoplate na upit!

Smještaj uključuje pet pametnih televizora s pretplatom na Netflix, besplatan Wi-Fi i prijenosni zvučnik. Gosti na raspolaganju imaju potpuno opremljenu unutarnju kuhinju, prostor za pranje i sušenje veša, vanjsku natkrivenu kuhinju s plinskim roštiljem, solarni tuš i sunčalište na krovu kuće s prekrasnim pogledom.