NOVO! Olakšajte si rutinu šminkanja uz TRAJNI MAKE-UP u renomiranom SASKIN® u Zagrebu! Ekskluzivno donosimo korekciju obrva/ usana ili mikropigmentaciju obrva ili usana! Korekcija UKLJUČENA!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odaberite jednu od ponuđenih opcija: korekcija obrva ili usana (osvježavanje nakon godinu dana) ILI mikropigmentacija obrva (puder obrve) + korekcija ILI mikropigmentacija usana (lip blush) + korekcija! Kupon vrijedi do 10.12.2022.

MIKROPIGMENTACIJA

PMU ili mikropigmentacija revolucionarna je metoda taloženja hipoalergenskih mineralnih pigmenata u dermalni sloj kože. Izrazito tankom iglom i pigmentom poboljšava se oblik obrve tako što se popune rijetka područja i njeni nedostaci.
Mikropigmentacija se izvodi s profinjenim digitalnim uređajem i 20 formacija igle na izbor. Specijalizirane formacije igala stvaraju tisuće sitnih i preciznih točkica pigmenta koje postupno izgrađuju boju i definirani oblik.
Krajnji rezultat su obrve ispunjene prahom, mekane puderaste boje koja odgovara vašoj prirodnoj boji kose.

ZAŠTO TRAJNA ŠMINKA?
Trajna šminka omogućuje vam da suptilno naglasite prirodnu ljepotu, kako kod žena tako i kod muškaraca. Osim što jača samopouzdanje, mikropigmentacija također može dovesti do aktivnijeg načina života, osobne slobode te uštedjeti dosta vremena na nanošenje šminke. Mikropigmentacija pogodna je za sve tipove kože, a posebno za osobe s alergijama na redovnu šminku, osobe s gubitkom dlaka na tom području te osobe koje se bave sportom. Glavna razlika između mikropigmentacije i tradicionalnih tetovaža je vrsta korištenog pigmenta kao i sloj kože na kojem ostaje tinta. Mikropigmentacija se izvodi samo na površini kože, stoga je postupak mnogo sigurniji tretman od tradicionalnih tetovaža obrva.

TRAJNOST
Trajnost mikropigmentacije obrva ovisi o tipu kože no u prosjeku je to 1 do 1,5 godine. U prirodi ljudskog imunološkog sistema je da izbacuje pigmente iz kože, stoga mikropigmentacija nije u potpunosti trajna, već nakon nekog vremena blijedi. Upravo zbog toga omogućuje fleksibilnost za promjene i nudi mogućnost da nastavite sa svojim trenutnim oblikom (jednostavnim tretmanom nadopune) ili potpuno preoblikujete svoje obrve. 

KOJE PIGMENTE KORISTIMO?
Permal Blend pigmenti nastali su u suradnji sa stručnjacima iz industrije trajne šminke – PMU. Pigmente je odobrio ugledni njemački laboratorij CTL – što potvrđuje njihovu najvišu kvalitetu. Perma Blend pigmenti proizvedeni su u SAD-u i udovoljavaju EU standardima. Iza sebe imaju čak 40+ godina iskustva. Također, svi pigmenti su certificirani vegani i nikada nisu testirani na životinjama.

NJEGA
Nakon tretmana mikropigmentacije, pojavljuje se blaga oteklina na kapku koja se povlači unutar par sati. Narednih 3 – 5 dana traje epitelizacija kože, odnosno ljuštenje stoga je potrebno područje njegovati kremom namijenjenom za ublažavanje upalnih kožnih procesa, dva puta dnevno. 

Nakon prvog tretmana gubi se 40% pigmenta, tako da boja postaje svjetlija, nježnija i prihvatljivija oku. Nakon tretmana, obrve se ne smiju instantno izlagati suncu. Nije preporučljivo šminkati obrve, vlažiti ih te koristiti saunu narednih 10 dana.