[ZAGREB CITY BREAK] NOVO! U samom centru grada HOSTEL 63 u Vlaškoj 63 poziva Vas na 1 ili 2 noćenja u privatnim sobama sa vlastitom kupaonicom za do 2 ili 4 osobe po TOP cijeni!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Bilo da ste u prolazu, bilo da ste na odmoru u Zagrebu, moderni Hostel 63 pružit će Vam odličan smještaj, privatnost i top lokaciju za razgled samog centra grada! Kupon vrijedi do 03.12.2022.

HOSTEL 63 nalazi se u centru Zagreba, na oko 550 metara od glavnog gradskog trga te nudi klimatizirane i zvučno izolirane sobe i spavaonice. U cijelom objektu dostupan je besplatan WiFi, a gosti mogu uživati ​​u besplatnoj kavi i čaju.

Sobe i spavaonice moderno su namještene i obuhvaćaju prostor za sjedenje. Sobe uključuju vlastitu kupaonicu s tušem, a spavaonice pružaju pristup zajedničkoj kupaonici do koje se može doći izravno iz spavaonice.

Privatna četverokrevetna soba (17 m²) je klimatizirana i zvučno izolirana soba s prostorom za sjedenje i vlastitom kupaonicom s tušem i besplatnim kozmetičkim priborom.

Gosti se mogu družiti i opuštati na terasi u zelenom vrtu objekta Private Rooms at Hostel 63. Na raspolaganju je zajednički salon.