FUN HIT HIKE VIKEND predah u Hotelu Malin 4* na Krku - 3 dana/2 noćenja s polupansionom uz bazene + vođena hike tura "putevima Camina" s transferom + goodie bag, sve za 2 osobe!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Očekuju Vas ulaznice za predstavu u sklopu "Mjesec smijeha u hotelu Malin"! Kupon se može iskoristiti isključivo za termine 04.-06.11. / 11.-13.11. / 18.-20.11. / 25.-27.11.2022.

Svi vikendi u studenom! I vi ste jedan od onih neodlučnih parova ili članova obitelji koji želi provesti vikend zajedno, a ne može se dogovoriti kako? Duga šetnja uz more, obiteljski ručak, wellness vikend ili druženje uz smijeh? FUN FIT HIKE vikend aranžman u hotelu Malin nudi sve od navedenog –duhovite predstave, hodanje "putevima camina" i uživanje u svježe pripremljenim obrocima sa sezonskim namirnicama. Ako je ovo previše zabave i opuštanje za jedan vikend i za vas najizbirljivije, ne brinite, mi smo se pobrinuli da niti jedan vikend u studenome ne bude dosadan.

Ponuda uključuje i 

2 ulaznice za predstavu u sklopu “Mjesec smijeha u hotelu Malin”

04.11. Stand up comedy show “Đurologija”

11.11. Comedy show „Vla Vla Vla Vlajland“

18.11. Nova comedy predstava “Čudo”

25.11. Ladies nightstand up show – Studio smijeha

Piće dobrodošlice prije predstave 

Zdravi doručak 

Vođena hike tura „putevima Camina“ s uključenim transferom: 

1. Vikend 04.11. –06.11./ SUB Krk –Uvala Vela Jana (16 km)/ NED Glavotok –Hotel Malin (15 km)

2. Vikend 18.11. –20.11./ SUB Hotel Malin –Fulfinum i Mirine (13 km)/ NED Krčki Most –Špilja Biserujka (10,4 km)

3.Vikend 25.11. –27.11. / SUB: Dobrinj  –Sv. Marak (10 km)/ NED: Ža-nac –Baška (13 km)

4. Vikend 02.12. –04.12./ SUB: Jurandvor –Zarok(10 km)/ NED: Tres-kavac –Punat (12,6 km)

Hike goodie bag: ruksak s vodom, dvije voćke, zdravi obrok, domaća granola  

Srdačno Vas pozivamo na otok Krk

Nudimo Vam najbolje što imamo: kvalitetan smještaj korak do mora, tradicionalnu hranu pripremljenu na moderan način, pomno birana vina, klapsku pjesmu i zabave na plaži, sportske i kulturne sadržaje, masline i mir. Iskreno Vam pružamo ruku dobrodošlice, simbol brige i ljubavi za drugog čovjeka.

Hotel Malin, okružen morem i gustim zelenilom, usidrio se na prekrasnoj plaži u zagrljaju Zlatnog otoka Krka prepunog doživljaja. Malinska, smještena nadomak Rijeke, u blizini zračne luke, tek sat i pol vožnje udaljena od Zagreba, uistinu je "nadohvat ruke".

Samo jedna minuta hoda do mora i pet minuta do centra grada čini hotel Malin Vašim savršenim izborom. No, ovdje ćete pronaći i mnogo više: hotel kategoriziran sa četiri zvjezdice, sobe okrenute prema moru, atriju ili vrtu, vrhunsku gastronomsku ponudu, uslugu zbog koje ćete se poželjeti vratiti…

Dvokrevetna soba s balkonom (25-27m2)

Dvokrevetne sobe s balkonom, iznimno ugodno uređene, dijelom se nalaze na strani hotela Malin okrenute k moru, a dijelom prema parku. U svim sobama postoji mogućnost postavljanja dodatnog ležaja. Klimatizirana i opremljena SAT TV, telefon, pisaćim stolom, mini barom, sefom, sušilom za kosu. 

Nezaboravno wellness iskustvo u hotelu Malin

Uvijek i svakom, mlađima i starijima, pravo je vrijeme svako vrijeme koje je izdvojeno za ulaganje u vlastito zdravlje. Wellnes hotela Malin - pravo je mjesto za to! 

Ponuda uključuje i neograničeno korištenje unutarnjeg i vanjskog grijanog bazena, relax zone s ležaljkama u wellness & spa centru hotela + jednokratno korištenja sauna u trajanju od 2 sata: finska, infrared sa zidom od himalajske soli i bio sauna!

Otok Krk - otok koji je premostio more da bude bliže kopnu, svijetu i ljudima...

Sedam gradova kaštela – sedam utvrda otočnih, očuvani biseri davnih vremena uklesani u kamen glagoljicom, tisućljetni spomenici, zaspali dvorci Frankopana – knezova krčkih, crkve u kojima odzvanja šapat molitve, kapelice i samostani, suhozidi – jedinstvene međe načinjene od kamena i žuljeva, trave mirisne i ljekovite, posoljene masline, plaže snježnobijelih oblutaka, vječna pjesma mora i cvrčaka na žegi, pršut osušen na buri, med i vino, sir i maslinovo ulje, suhe smokve i rakija za dobrodošlicu, davno pristigao kovčeg prepun tajni, otok je Krk.