Uronite u VODENI PLANET u TERMAMA TUHELJ - cjelodnevna ulaznica preko tjedna za bazene s termalnom vodom i brojnim vodenim atrakcijama na 15 000 m2 za samo 59 kn/ osobi!

176 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi za jednu ulaznicu za jednu osobu, od 07.11. do 30.11.2022.

VODENI PLANET

Vodena oaza povezana unutarnjim i vanjskim bazenima (*vanjski sadržaji su dostupni sukladno vremenskim uvjetima i godišnjem dobu) posebno je mjesto gdje smijeh i zabava imaju glavnu riječ. Slikovita priroda koja ga okružuje, mnogobrojne atrakcije i zone za opuštanje probudit će emocije koje možete doživjeti samo na ovom planetu, a šum valova, gejzira i slapova stvara poseban ritam koji će vas pokrenuti.

Svi bazeni punjeni su termalnom vodom s izvora!

Vodeni planet posebno je mjesto gdje voda miluje sva vaša osjetila, a stres nestaje u sekundi. Doživite ritam valova i brze rijeke, adrenalinskih tobogana i opuštajućih gejzira i slapova. Istražite svijet Tuhija koji će vam pokazati odlične vodene atrakcije za najmlađe. Vodeni planet prostire se na površini od 15 000 m2 i sadrži brojne vodene atrakcije raspoređene na unutarnje i vanjsko kupalište (*dostupno sukladno vremenskim uvjetima). Svi bazeni, njih ukupno osam, napunjeni su termalnom vodom.

Unutarnje kupalište Vodenog planeta sadrži sve što vam je potrebno za cjelogodišnje uživanje u vodenim atrakcijama. Djeca će se zabavljati u vodenom gradu s brojnim dječjim atrakcijama i u zatvorenom toboganu. Rekreativci će plivati u plivačkom bazenu, a oni željni opuštanja prepustit će se intimnim oazama s vodenim masažama, gejzirima i slapovima terapeutskog i wellness bazena.  

Za ručak i popodnevnu užinu zavirite u ponudu restorana na kupalištu. Točka na i vašeg vodenog dana je animacija osmišljena za sve generacije. Bilo da se želite samo rastegnuti vježbajući u vodi, zaplesati uz aqua aerobic, probuditi kreativnost u maštovitim radionicama ili se okušati u igrama na vodi.