[Travelego] DOČEK 2023. u SARAJEVU - 3 noćenja s doručkom, wellness i Termalna rivijera i ALL INCLUSIVE VEČERA za doček uz glazbu uživo u Hotelu Hollywood 4* + uključen autobusni prijevoz!

36 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ne propustite fantastičan paket Travelega za najbolji doček ikada! Polasci iz ZAGREBA, VARAŽDINA I ČAKOVCA! Kupon vrijedi za 1 osobu te isključivo za termin 29.12.2022. - 01.01.2023.

ODMAH po kupnji i primitku kupona OBAVEZNA REZERVACIJA na mail helpdesk@travelego.eu ili broj +385 (42) 421 771 (08 - 16h) s podacima putnika, željenim MJESTOM POLASKA (Zagreb/Varaždin/Čakovec) i odabirom sobe (1/2 ili 1/3)!

Prijevoz turističkim autobusom • turistički pratitelj tijekom cijelog putovanja • smještaj u hotelu Hollywood 4* na Ilidži u Sarajevu: 3 noćenja s doručkom, korištenje bazena, saune i fitness centra te jedna ulaznica za Termalnu rivijeru, boravišna pristojba + ALL INCLUSIVE večera za doček Nove godine uz glazbu uživo (švedski stol s bogatim izborom domaćih i internacionalnih jela, neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića)!

1. dan 29.12.2022.

Polazak autobusa u 3.00 sati s parkirališta kod Graditeljske škole Čakovec, u 3.30 s parkirališta kod gradskih bazena u Varaždinu (Varteks) i u 4.45 sati parkirališta iza zgrade INE (kod Velesajma) u Zagrebu. Slijedi ugodna vožnja kroz Hrvatsku i Bosnu do Sarajeva. Nakon dolaska u Sarajevo kraće slobodno vrijeme na Baščaršiji za ručak i osobno otkrivanje grada. U poslijepodnevnim satima slijedi odlazak u hotel. Smještaj u sobe, noćenje.

2. dan 30.12.2022.

Doručak u hotelu. Odlazak autobusom do centra grada te razgled u pratnji stručnog lokalnog vodiča: Baščaršija, Sebilj, Gazi Husrev- begova džamija, Morića han... Slobodno vrijeme za osobne programe. U povratku prema hotelu zaustavljanje kod Avaz Twist Tower te mogućnost odlaska na vidikovac s kojeg se pruža pogled na cijeli grad (doplata ulaznice 2 KM). Poslijepodne slobodno za uživanje u hotelskom wellness centru. Noćenje.

3. dan 31.12.2022.

Doručak u hotelu. Odlazak do Vrela Bosne (ulaznica uključena u cijenu). Slobodno vrijeme za šetnju parkom. Povratak u hotel te slobodno vrijeme za uživanje u sadržajima hotela: zatvoreni bazen, saune, fitness ….. Doček Nove godine u hotelskom restoranu. Organizirani ALL INCLUSIVE doček Nove godine uz živu glazbu. Noćenje.

4. dan 01.01.2023.

Kasni doručak. Odjava iz hotela. Polazak prema Zagrebu, Varaždinu i Čakovcu. Vožnja kroz Bosnu i Hercegovinu i Hrvatsku. Očekivani dolazak je u večernjim satima.