[Travelego] DOČEK 2023. u BUDVI - 3 noćenja s doručkom u hotelu 3* ili 4*, razgled Budve, Kotora i Dubrovnika uz stručno vodstvo + uključen prijevoz autobusom iz 3 grada!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Polasci iz ZAGREBA, VARAŽDINA I ČAKOVCA! Kupon vrijedi za 1 osobu te isključivo za termin 29.12.2022. - 02.01.2023. *[05.12.] Opcije sa smještajem u hotelu 4* su rasprodane!

ODMAH po kupnji i primitku kupona OBAVEZNA REZERVACIJA na mail helpdesk@travelego.eu ili broj +385 (42) 421 771 (08 - 16h) s podacima putnika i željenim MJESTOM POLASKA (Zagreb/Varaždin/Čakovec)!

Prijevoz visokoturističkim autobusom prema programu i voditelj putovanja na hrvatskom jeziku ● smještaj u hotelu 3* ili 4* na bazi 3 noćenja s doručkom u 1/2 sobama + boravišna pristojba ● stručni lokalni vodič za razgled Dubrovnika, stručni lokalni vodič za razgled Budve i stručni lokalni vodič za razgled Kotora!

1. dan 29.12.2022.

Polazak autobusa u 22.00 sati s parkirališta kod dvorane Graditeljske škole Čakovec, u 22.30 s parkirališta kod gradskih bazena (Varteks) i u 23.45 s parkirališta iza zgrade INE (kod Velesajma).

2. dan 30.12.2022.

Noćna vožnja kroz Hrvatsku uz usputna zaustavljanja radi odmora do Dubrovnika. Nakon dolaska u Dubrovnik slijedi razgled grada u pratnji stručnog lokalnog vodiča: Vrata od Pila, Stradun, velika Onofrijeva česma, Franjevački samostan, Palača Sponza, Crkva Svetog Vlaha, Knežev dvor, Katedrala i Gundulićeva poljana samo su neke od znamenitosti koje ćemo vidjeti tijekom razgleda. Slobodno vrijeme za osobne programe. U poslijepodnevnim satima nastavljamo vožnju prema Budvi. Nakon prelaska granice uskoro stižemo u Budvu. Smještaj u hotel. Slobodna večer za upoznavanje mjesta.

3. dan 31.12.2022.

Doručak u hotelu. Slijedi razgled Budve u pratnji stručnog lokalnog vodiča: stari grad, katedrala Sv. Ivana, crkva Sv. Trojstva, Citadela..... Slobodno poslijepodne za osobne programe te pripremu za doček Nove godine. Doček Nove godine je organiziran na trgu ispred budvanskih zidina. Noćenje.

4. dan 01.01.2023.

Kasniji doručak. Vožnja autobusom do Kotora. Razgled grada u pratnji stručnog lokalnog vodiča: glavna morska vrata, katedrala, Trg od brašna, Trg od oružja, Trg sv. Luke, Pomorski muzej.... Slobodno vrijeme za uživanje u gradu. U poslijepodnevnim satima predlažemo vožnju brodom Bokokotorskim zaljevom te posjet otočiću Gospe od Škrpjela koji se nalazi ispred mjesta Perast (uz doplatu). Povratak u Budvu u kasnim poslijepodnevnim satima. Noćenje.

5. dan 02.01.2023.

Doručak u hotelu. Slijedi vožnja kroz Crnu Goru i Hrvatsku prema Zagrebu/Varaždinu/Čakovcu. Očekivani dolazak je u kasnim večernjim satima.