NOVO - LINIJA ZDRAVLJA u Zagrebu donosi Vam 2x Magic Roll Shaper tretmana za smanjivanje celulita bez napora uz 18 različitih položaja za vježbanje i masažu svakog dijela tijela!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Jeste li spremni za rolanje? Magic Roll Shaper odličan je kao poseban program i/ili kao nadopuna tretmanima za oblikovanje tijela, radiofrekvenciji, bodywrappingu i kriolipolizi! Kupon vrijedi za 1 osobu i može se iskoristiti do 30.12.2022.

ROLL SHAPER je jedinstveni masažer za tijelo i klinički testiran uređaj koji ima 18 RAZLIČITIH POLOŽAJA za vježbanje i masažu svakog dijela tijela. Osim što je izvrstan način za upravljanje težinom i celulitom, pomaže pri oporavku od sportskih ozljeda i kirurške rehabilitacije te smanjivanju bolova u zglobovima i mišićima. Roll Shaper također poboljšava san i cirkulaciju krvi, sprječava starenje i fantastičan je način za ublažavanje stresa i osjećaj pomlađenosti!

Drveni valjci djeluju na masnoću, tkivo i kožu ● Rezultat: smanjene masne naslage, zategnuta i glatka koža ● Limfna drenaža pridonosi boljoj i povećanoj cirkulaciji te uklanja masnoće, toksine i toksine iz tijela ● IR terapija zagrijava masno tkivo, ubrzava metabolizam, cirkulaciju i razgradnju masnih naslaga

Tretmani su idealni za zatezanje problematičnih dijelova, smanjenje tvrdokorne masti, celulita i pretilosti s dugoročnim učinkom. Rad ovog uređaja za masažu mršavljenja temelji se na masaži cijelog tijela pomoću drvenih, karakteristično oblikovanih valjaka za masažu. Stroj za oblikovanje tijela kombinira jednostavnost korištenja i estetiku.

Dizajniran za mehaničku masažu cijelog tijela u 18 različitih položaja, Roll Shaper stimulira površinu kože i protok limfe ispod kože pomoću infracrvenog zračenja do dubine od 2 cm. Osim što umanjuje pojavu finih linija i bora, Roll Shaper također podržava mršavljenje i oporavak mišića.

Gubitak centimetara ● Smanjenje celulita ● Detoksikacija ● Poboljšanje cirkulacije krvi i limfe ● Zatezanje kože ● Zaglađivanje strija ● Poboljšanje tonusa mišića ● Poboljšanje elastičnosti kože ● Oporavak mišića ● Bolji san