DOČEK 2023. u VINKOVCIMA - Hotel Admiral 3* poziva Vas na 3 dana/2 noćenja s doručkom i bogatu ALL INCLUSIVE Novogodišnju večeru uz tamburaški sastav Garavi... sve za 2 osobe!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Nova godina za pamćenje! Ne propustite novogodišnje slavlje na slavonski način uz zvuke svima dragih tamburica! Kupon vrijedi od 30.12.2022. do 02.01.2023.

Hotel Admiral je gradski hotel u centru Vinkovaca, samo desetak koraka od poznate vinkovačke lampe i gradskog korza.

ALL INCLUSIVE NOVOGODIŠNJA VEČERA: slavonska hladna plata, pileći ragu, teleće pečenje sa demi-glace umakom, pekarski krumpir s povrćem, pileći svitci, rižoto od gljiva, tjestenina u pikantnom umaku, salata, kruh ● kasno jelo iza ponoći (čobanac) ● švedski stol s raznim tortama i kolačima ● pića - rakija, pelinkovac, gin, stock, votka, Iločka graševina, Iločko crno vino Kapistran, Karlovačko i Laško pivo, sokovi juice, Coca Cola, Fanta, Sprite, mineralna i prirodna voda, kava.

I danas Hotel Admiral u središtu je svih zbivanja. U hotelu održavaju se vjenčanja, kongresi, natjecanja, razne priredbe, krštenja, balovi, maturalne svečanosti…

Sobe u hotelu su višenamjenskih kategorija exclusive, comfort, classic, family room te su prema kategorijama soba formirane i cijene.

Hotel Admiral u svom novo uređenom prostoru, obnovljenim sobama, restoranu, posebnim dvoranama i velikoj svečanoj dvorani svakodnevno Vam je na raspolaganju za sve Vaše prigode.

Dika ponude vidljiva je u restoranu Admiral. Sve delicije tradicionalne kuhinje ovdje možete okusiti, počevši od najboljih slavonskih kulena i šunke, gotovih jela i deserta. A la carte ponuda je prilagođena europskoj kuhinji tako da na svaki zahtjev gosta na stolove iznosimo samo najbolje.

Očekuje Vas iskusno i srdačno osoblje, mirisi i okusi domaće kuhinje te brojni sadržaji za Vaš ugodan boravak u srcu Slavonije...