Luksuzni užitak odmora u starom gradu Šibenika - 2 dana/1 noćenje ili 3 dana/2 noćenja za 2 osobe u Botun Luxury Apartment i uživanje u PRIVATNOM WELLNESS&SPA...

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Djeca do 6 godina GRATIS! Savršena prilika za bijeg na more i istraživanje ljepota Šibenika uz spoj tradicije i suvremenog luksuza prekrasnih Botun Luxury Apartment... Kupon vrijedi do 20.02.2023.; ne vrijedi za 30.12.2022.-02.01.2023.

BOTUN LUXURY APARTMENT udaljen je 300 metara od šibenske vijećnice, nedaleko od utvrde Barone i utvrde Sv. Mihovila.

Apartman, površine 75 m2, ima odvojenu spavaću sobu, kupaonicu i dnevni boravak, dva smart TV-a, dva klima uređaja i dvije tuš kabine.

U wellness oazi apartmana nalazi se prirodna kamena stijena koja pruža prirodniji i ugodniji doživljaj potpunog opuštanja duha i tijela. Iskoristite čari vašeg privatnog jacuzzija i infracrvene saune. Uz nadoplatu dogovorite masažu sa kvalificiranim fizioterapeutom.

Arhitektura i dizajn apartmana spajaju stari i novi stil koji se međusobno savršeno nadopunjuju. Stari stil i kamena gradnja vratit će Vas u prošlost šibenske tradicije, a suvremeni elementi dizajna i sadržaja pružit će Vam luksuzni doživljaj odmora.

Prije kupnje kupona OBAVEZNA provjera raspoloživosti na botun.lux@gmail.com, a ODMAH nakon kupnje i primitka kupona OBAVEZNA potvrda rezervacije na 0912331988 ili botun.lux@gmail.com!