DOČEK 2023. u Hotelu Malin 4* na Krku - 3 dana/2 noćenja u apartmanima s polupansionom, Wellness & SPA, Novogodišnja večera i glazba uživo, repriza dočeka, a sve za 2 ili 4 osobe!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Doček je samo za odrasle 18+! Kupon vrijedi od 30.12.2022. do 02.01.2023.

30.12. Frankopanska večera u hotelu Malin: kuhano vino u atriju hotela, kostimirano osoblje hotela, šetnja s bakljama do crkve Sv. Apolinara na Božićno - novogodišnji koncert sa gostima, tematska večera sa lokalnim specijalitetima i živom glazbom

31.12. Novogodišnji doček u hotelu Malin uz L'amour band: 19:00 h piće dobrodošlice uz živu glazbu u atriju hotela + neograničena konzumacija pića + svečana novogodišnja večera s toplo-hladnog buffeta

01.01. kasni buffet doručak + repriza dočeka - tematska večera uz živu glazbu (band Divertimento)

HOTEL MALIN okružen morem i gustim zelenilom, usidrio se na prekrasnoj plaži u zagrljaju Zlatnog otoka Krka prepunog doživljaja. Malinska, smještena nadomak Rijeke, u blizini zračne luke, tek sat i pol vožnje udaljena od Zagreba, uistinu je "nadohvat ruke".

Samo jedna minuta hoda do mora i pet minuta do centra grada čini hotel Malin Vašim savršenim izborom. No, ovdje ćete pronaći i mnogo više: hotel kategoriziran sa četiri zvjezdice, sobe okrenute prema moru, atriju ili vrtu, vrhunsku gastronomsku ponudu, uslugu zbog koje ćete se poželjeti vratiti…

Dječji doček u Kids clubu hotela Malin - za djecu od 3 do 12 godina - 250,00 kn po djetetu, plaćanje na licu mjesta i obavezna prethodna rezervacija.

Apartmani se nalaze na udaljenosti 2 - 4 km od hotela.

Neograničeno korištenje unutarnjeg i vanjskog grijanog bazena i relax zone s ležaljkama u Wellness & Spa centru hotela Malin!

Uvijek i svakom, mlađima i starijima, pravo je vrijeme svako vrijeme koje je izdvojeno za ulaganje u vlastito zdravlje. Wellnes hotela Malin - pravo je mjesto za to!