DOČEK 2023. u Hotelu Štacija u Kaštel Lukšiću - 2 dana/1 noćenje u superior sobi s pogledom na more na bazi doručka, svečana Novogodišnja večera u 5 sljedova i neograničeni paket pića, sve za 2 osobe!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Počastite se sjajnim novogodišnjim paketom šarmantne Štacije! Kupon vrijedi od 31.12.2022. do 01.01.2023.

HOTEL ŠTACIJA

Istražite renesansne dvorce grada Kaštela ili prošećite kroz drevne ulice grada Splita ili Trogira. Saznajte više o tragičnoj ljubavnoj priči Miljenka i Dobrile. Krenite u avanturu stjenovitim padinama brda Kozjak. Ili jednostavno ostanite sa nama. I opustite se u Štaciji, mjestu kojem se vraćate.

Soba je opremljena krevetima visoke kvalitete za dvije ili jednu osobu, satelitskim TV, čajnikom, hladnjakom, klima uređajem, besplatnim Wi Fi, stolom, sjedalicom, ormarom za garderobu, privatnom kupaonom sa tuš kabinom, sušilom za kosu i ručnicima kao i sa odabranim toaletnim potrepštinama. 

Svaki obrok u Štacija a la carte restoranu je pripremljen sa posebnom pažnjom kako bi nadmašili očekivanja naših dragih gostiju koji traže jedinstveno iskustvo okusa i objedovanja. Lokacija uz more, diskretna osvijetljenost i glazba u skladu sa autentičnom vinskom kartom u kombinaciji sa jedinstvenim jelovnikom stvaraju savršenu gastro avanturu. 

Neka vas naš chef Jure iznenadi kombinacijom tradicionalne i moderne kuhinje. Započnite vašu gastro avanturu sa nama- od bogatog doručka do laganog ljetnog ručka i večere za pamćenje. Ljubazno vas pozivamo da sa nama podijelite svoje specifične prehrambene potrebe, a mi ćemo dati sve od sebe kako bi vam udovoljili (bezglutenska prehrana, bio,  vegetarijanska prehrana, itd…).

Zašto Štacija

Profesionalno i ljubazno osoblje ● Udoban i minimalistički dizajniran smještaj ● Izvanredno iskustvo okusa ● Lokacija uz more sa prekrasnim pogledom ● Jedinstvena čuda prirode ● Izuzetno povijesno okruženje ● Opuštajuća i mirna lokacija sa širokim izborom dnevnih i noćnih aktivnosti