NOVO - Villa Ugar Vlašić poziva Vas na 4 dana/3 noćenja ili 5 dana/4 noćenja s polupansionom za 2 osobe i uključenim korištenjem ski depoa te popustom na ski rental i školu skijanja!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Djeca do 5 godina GRATIS! Zimski odmor i skijanje na nezaobilaznom Vlašiću po odličnoj cijeni! Kupon vrijedi od 08.01. do 31.01.2023.

Dilema gdje provesti godišnji odmor, u ljetnom ili zimskom periodu, ili u bilo koje drugo doba godine, samo jednom posjetom na planinu Vlašić može se smatrati riješenom.

Netaknuta planinska priroda i vrhunska usluga dovoljan su razlog da savršen odmor provedete u Villa Ugar Vlašić. Ako nas samo jedanput posjetite i iskusite našu čaroliju, vratit ćete se opet. 

Hotel Villa Ugar se nalazi u samom centru sportsko rekreativnog centra Babanovac, pored skijaških staza. Zbog položaja i nadmorske visine Villa Ugar predstavlja idealan smještaj za ljubitelje prirode i sporta bilo u zimskom ili ljetnom periodu.

Soba je u potpunosti renovirana, opremljena je udobnim krevetom. Na raspolaganju Vam je kupaonicu s tušem i fenom za kosu, besplatan pristup WiFi internet mreži, mini bar, kao i TV sa satelitskim kanalima i telefon.

U okolici možete posjetiti Travnik i shopping centar (30 minuta autom), ZOO park (10 minuta), a SKI lift je udaljen svega 2 minute!