Upoznajte svijet u malom koji će razveseliti sve generacije - Gorilla Travel vodi Vas na jednodnevni izlet u KLAGENFURT i MINIMUNDUS s uključenim autobusnim prijevozom!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Minimundus, park minijaturnih građevina, nalazi se na jezeru Wörthersee, a sadrži preko 150 minijaturnih modela arhitekture iz cijelog svijeta, napravljenih u mjerilu 1:25! Kupon vrijedi za 1 osobu i isključivo za 13.05.2023.

PROGRAM PUTOVANJA

Okupljanje grupe ispred zgrade Poglavarstva grada Zagreba (Trg S. Radića 1) i polazak autobusa u 6:00 h.

Vožnja kroz Sloveniju i Austriju uz kraća zaustavljanja tokom puta. Dolazak u MINI MUNDUS - jedno od najpoznatijih atrakcija na tom području. Poznata je po replici preko 150 minijaturnih građevina i znamenitosti iz cijeloga svijeta kao što su: Kip slobode, Bijela kuća, Opera u Sydneyu, Atomium. 

Nakon što obavimo turu oko svijeta u malom odlazimo u KLAGENFURT - glavni grad austrijske savezne države Koruške. Po dolasku slijedi razgledavanje grada: LANDHAUS, KATEDRALA, ALTE PLATZ, GRADSKA VIJEĆNICA, NEUER PLATZ, ZMAJEVA FONTANA. 

Slobodno vrijeme za vlastite programe. Polazak za Zagreb u kasnim popodnevnim satima. Dolazak u Zagreb u večernjim satima.