Bogati paket za pomlađivanje kože lica u The Room Beauty & Hair u Osijeku - tretman lica DERMAPENOM, njega lica + ampula po izboru, uz 55% popusta!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon se može iskoristiti do 31.05.2023.

DERMAPEN je proizvod osmišljen za pomlađivanje kože prirodnim putem tako da potiče kožu na obnavljanje i pritom ublažava bore, strije i ožiljke te postiže zatezanje i pomlađivanje kože.

Dermapen terapija mikroiglicama je savršeno rješenje koje doskače izazovima današnjeg životnog stila tako da obnavlja kožu i time postižete svježiji izgled u svakoj prilici. Tretmani s mikroiglicama potiču kožu na proizvodnju kolagena i regeneraciju te smanjuju izraženost ožiljaka, pora i strija. Dermapen tretman mikroiglicama vrlo je efikasna nekirurška metoda potpuno bez kontraindikacija i bilo kakvih komplikacija.

Dermapen daje odlične rezultate za ublažavanje i smanjenje bora • ublažavanje raznih ožiljaka (akne, operacija, opekotine…) • pomlađivanje • zatezanje kože • apsorpciju vitamina, lijekova i ostalih aktivnih nutrijenata • ublažavanje strija.

COLLAGEN AMPULE sadrže dehidrirane mikrosfere morskog kolagena, koji u dodiru s vlagom povećava svoj volumen do 10 puta i popunjava linije bora, te zaglađuje površinu kože; djeluje s trenutačnim učinkom liftinga.

VITAMINE COMPLEX AMPULE namijenjene su aktivnom osvježenju i vitalizaciji kože, stimuliraju proces prokrvljenosti i hidratacije kože, djeluju regenerativno i vidno stimulirajući, a sadrže visoku koncentraciju amino kiselina i vitamina A,E.