[02.-06.09.] Amabassador Travel vodi Vas na mini krstarenje Split-Hvar-Korčula-NP Mljet-Šipan-Dubrovnik uz 4 noćenja s doručkom, 3 ručka i večeru dobrodošlice, voditelja putovanja...

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi za 1 osobu i vrijedi za termin 02.09.-06.09.2023.

Cijena uključuje: voditelj putovanja • 7 članova posade • 4 noći krstarenje u kabini željene kategorije • besplatno svježe voće dostupno svaki dan • večera dobrodošlice u 3 slijeda • buffet doručak svakodnevno • 3 ručka u 3 slijeda • vodič za razgled grada Hvara, Korčule i Dubrovnika • besplatni neograničeni internet.

Cijena ne uključuje nautičku pristojbu od 25 € po osobi koja se plaća na licu mjesta u gotovini; ulaznice u Nacionalni park Mljet.

PROGRAM PUTOVANJA

DAN 1 / 2.9. SUBOTA : SPLIT – HVAR

Brod će biti vezan u splitskoj luci. Ukrcaj je od 13:00 do 14:00 sati. Polazak za Hvar, na putu do tamo imat ćemo stanku za kupanje s brodske platforme. Večera dobrodošlice bit će poslužena na brodu. Nakon večere imat ćemo razgled grada Hvara te slobodno vrijeme za šetnju po gradu. Noćenje u Hvaru (večera dobrodošlice).

DAN 2 / 3.9. NEDJELJA : HVAR – KORČULA

Nakon doručka polazak za Korčulu sa stankom za kupanje u jednoj od uvala na putu do Korčule te ručak na brodu. Dolazak je predviđen u poslijepodnevnim satima. Po dolasku razgled grada Korčule te slobodna večer za šetnju i večeru u nekom od lokalnih restorana po vašem izboru. Noćenje u Korčuli (doručak, ručak).

DAN 3 / 4.9. PONEDJELJAK : KORČULA – NACIONALNI PARK MLJET – OTOK ŠIPAN

Nakon doručka polazak za Nacionalni park Mljet. Ulaznice u Nacionalni park nisu uključene i trebaju biti plaćene na licu mjesta. Ručak na brodu. Poslijepodnevno krstarenje prema otoku Šipanu gdje ćemo pristati u Šipanskoj Luci ili Slanom ako je Šipanska Luka puna. Noćenje u Šipanskoj Luci ili Slanom (doručak, ručak).

DAN 4 / 5.9. UTORAK : OTOK ŠIPAN ILI SLANO – DUBROVNIK

Nakon doručka polazak za Dubrovnik, prolazeći pokraj Elafitskih otoka, sa stankom za kupanje na plaži Šunj, jedinoj pješčanoj plaži na otoku Lopudu. Ručak na brodu te nastavak krstarenja prema Dubrovniku, prolazeći iza gradskih zidina koje ćete imati priliku vidjeti s morske strane.

Iskrcaj izravno u Starom gradu gdje će nas čekati vodič za razgled Dubrovnika. Nakon razgleda slobodno vrijeme za šetnju i istraživanje po gradu. Preporučamo posjet gradskim zidinama i vožnju žičarom na brdo Srđ. Brod će biti vezan luci Gruž, do koje možete lako doći autobusom ili taksijem (desetak minuta vožnje). Noćenje u Dubrovniku (doručak, ručak).

DAN 5 / 6.9. SRIJEDA : DUBROVNIK

Nakon doručka iskrcaj do 9:00 sati i kraj našeg krstarenja. (doručak)