Dijete do 3 godine GRATIS! Kupon vrijedi do 15.05.2023.

VILLA MEDITERANA je obiteljska vila smještena u malom mirnom mjestu Seget Vranjica, samo 5 km od Trogira. Vila se nalazi samo 10 m od prekrasnog i kristalno čistog Jadranskog mora i plaže s prekrasnim pogledom na okolne otoke i more. 

Villa Mediterana nudi luksuzne, udobne apartmane s pogledom na more, apartman (A4 ili 4 + 1) i sobe (A2), sve opremljene najmodernijom opremom (mini bar, klima uređaj...) i sa visokokvalitetnim namještajem.

U SPA & RELAX ZONI na raspolaganju su Vam finska sauna s aromaterapijom, hidromasažna kada, tuševi sa kromoterapijom, grijana klupa, soba za opuštanje sa zidom od himalajske soli.

Restoran nudi bogat izbor domaćih i međunarodnih specijaliteta kao i tradicionalna dalmatinska jela poput poklopca za pečenje, juha, flanca itd. Svakodnevno svježa riba, meso, školjke i povrće uglavnom je vlastiti ekološki uzgoj, roštilj od prirodnog drveta jamči izvrsnu kvalitetu jela iz naše kuhinje. Također je u ponudi bogata kolekcija vina eminentnih hrvatskih proizvođača vina.

SEGET VRANJICA je malo turističko mjesto smješteno 5 km zapadno od Trogira u smjeru Šibenika i 8 km od međunarodne zračne luke Split. 

Trogirsku rivijeru i okolicu Seget Vranjice obilježavaju uvale s kamenim i šljunčanim plažama, bujna mediteranska vegetacija, stoljetni vinogradi i maslinici, te otoci i otočići idealni za izlete malim brodicama ili jedrilicama.