NOVO - otkrijte bogatstvo hranjivih sastojaka kolagena i njegovih izvanrednih učinaka na koži vašeg lica tehnikom korejskog rituala u Kozmetičkom salonu Be Aware Beauty u Zagrebu!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Trenutno izglađivanje s "baby skin" efektom! Kupon vrijedi do 10.06.2023.

KOLAGEN - moćan i najzastupljeniji strukturni protein u našem tijelu

Bogatstvo aktivnih sastojaka - atelokolagen, trostruka hijaluronska kiselina (SMW, LMW i VLMW), fitoplankton i duboka morska voda s otoka Noirmutier uz obalu Atlantika ● formule nastale tehnologijom tekućih kristala ● poticanje osjetila mirisom cvjetova bijele naranče, bergamota i ciklame

UČINCI TRETMANA

✓snažna i dugotrajna hidratacija

✓smanjenje suhoće, napetosti i ljuštenja kože

✓koža glatka i meka kao dječja

✓"plump" efekt - popunjavanje i smanjenje bora

✓remineralizacija i detoksikacija umorne kože

✓radijantna, svjetla i oksigenirana koža

KOREJSKI RITUAL LJEPOTE - jedan od najsofisticiranijih rituala na svijetu. 

Temelji se na principu slojevitosti koji podrazumijeva nanošenje slojeva proizvoda određenim redoslijedom kako bi se poboljšao sjaj i stanje kože. Fokusira se na prevenciju, a ne na prikrivanje problema. Riječ je o poštivanju kože i njezinih procesa te osmišljavanju personalizirane njege.

Stručnjakinje s Istoka ističu da nije važno od koliko se koraka ritual sastoji, već je bitnije da je skrojen prema vlastitim potrebama, prema tipu tena i okolini u kojoj živite te da se fokusira na obnovu i zaštitu kože.

Kozmetički salon BE AWARE BEAUTY u vlasništvu je tvrtke koja se dugi niz godina bavi kozmetičkim radom. S dugogodišnjim iskustvom i znanjem u radu sa kozmetikom za vas smo kreirali tretmane koji istovremeno njeguju vaše tijelo i duh. Uronite u zonu opuštanja u našem salonu u Dubravi.