Posteljina i ručnici uključeni u cijenu! Djeca do 12 godina GRATIS! Kupon vrijedi do 26.05.2023.

VILLA BETINA nalazi se u Lovranskoj Dragi okružena zelenilom Učke. U sklopu ville nalaze se 11 soba, 3 apartmana i konoba. Sobe su smještene na strani s pogledom na more. Sve sobe su klimatizirane, imaju balkon, TV sa satelitskim programima i WIFI, vlastitu kupaonicu s tušem.

Konoba Lovranska Draga smještena je na samom kraju istoimenog mjesta ponad Lovrana. Uživajte u prekrasnom pogledu s naše terase te se počastite jednim od naših tradicionalnih jela, tu su fuži s tartufima, njoki i fuži s goveđim ili gulašom od divljači, jela ispod peke, ili mesna jela sa roštilja. 

U proljeće uživajte u jelima od divljih šparoga, a u jesen nudimo jela od vrganja i kestena koji rastu u našoj neposrednoj blizini. 

Na strmom planinskom grebenu, visoko iznad mora, smjestila se Lovranska Draga, slikovito selo do kojeg se može doći iz Medveje ili Lovrana na obali duž zanimljivih pješačkih staza koje vode kroz prekrasne prirodne krajolike. 

Smještena između plavog neba i plavog mora, Lovranska Draga pruža prekrasan pogled na najviši vrh Učke i cijeli Kvarnerski zaljev, koji se proteže ispod vas.