NOVO - uživajte u ljepotama otoka Krka i odmoru u ECO Kampu Glavotok 3* uz 2 ili 5 noćenja u Premium mobilnim kućicama za do 5 osoba i grijani vanjski bazen...

12 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

KAMP GLAVOTOK na otoku Krku prvi je kamp u Hrvatskoj koji se može pohvaliti prestižnom europskom ekološkom oznakom Ecocamping! Kupon vrijedi od 21.04. do 25.05.2023., ovisno o odabranoj opciji.

Ecocamping certifikat u Europi posjeduje samo 225 kampa, a elitnom se društvu pridružio i hrvatski kamp Glavotok, 2013.godine. Ovom oznakom se odaje posebno priznanje za kvalitetno upravljanje kampovima u skladu s načelima održivog razvoja i ekologije. 

MOBILNE KUĆICE PREMIUM smještene su na atraktivnoj lokaciji, u sjeni hrastove šume i na uređenim parcelama udaljenim svega 15 metara od mora. Kompletno uređene i klimatizirane mobilne kućice imaju 24 m2, dvije odvojene spavaće sobe, kupaonicu, WC i dnevni boravak (kut za jelo sa klupom - 1 pomoćni ležaj) te potpuno opremljenu kuhinju. Na velikoj uređenoj terasi sa vrtnom garniturom možete uživati u nezaboravnim zalascima Sunca.

Opustite se u bazenu koji od ove godine pruža ugođaj i izvan ljetne sezone budući da je ugrađen sustav za grijanje vode. Smješten je u centralnom dijelu kampa pokraj restorana Trattoria Glavotok.

Iz bazena se pruža predivan pogled na pučinu i susjedni otok, a sastoji se od dva dijela. Dio bazena za odrasle dubok je 130 cm, dok je dio namijenjen djeci dubine 30 cm. Uz dječji bazen nalazi se i nekoliko rekvizita za igru djece. Užitak boravka na bazenu će Vam upotpuniti Pool bar gdje se možete osvježiti raznim pićima i napitcima, a dostupan je samo korisnicima bazena (gostima kampa).

Popusti: 10% u restoranu Trattoria Glavotok, 20% na najam quadova i skutera poduzeća Puntalokve d.o.o. koje posluje na području kampa Glavotok (kontakt za rezervacije najma quadova i skutera: info@puntalokvekrk.com).

S jedinstvenim pogledom na susjedni otok Cres i Kvarnerski zaljev, uz samo more, smještena je Trattoria Glavotok. U ugodnom ambijentu naše Trattorije nudimo široku lepezu jela i slastica s okusima našeg podneblja. Pomno birane namirnice spravljene prema tradicionalnim receptima te jela začinjena kaduljom, lovorom, domaćim maslinovim uljem, osvojit će nepca najzahtjevnijih gurmana.