NOVA lokacija u gradu za drugačije gastro doživljaje - Pop Up restoran DWich u Zagrebu poziva Vas na različite gastro kombinacije zalogaja već od samo 8 eura!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon se može iskoristiti u restoranu ili osobnim preuzimanjem za van, a vrijedi za 1 osobu! Kupon vrijedi do 17.06.2023.

Dobro došli u dom najboljih sendviča i najslasnijih mesnih, hrskavih zalogaja obogaćenih našim signature umacima znanima kao – Sosek4U!

American ili veggie ili pileći fajitas + kokos riža ili moving cake

Hummus namaz ili feta namaz + salata pileće rolice ili pileće rolice sendvič

Bbq Bacon Burger ili Onion Chili Burger + kokos riža ili moving cake

Club sendvič ili croque Monsieur + salata mozzarella, cherry rajčica i gratinirani grah ili salata rukola, cherry rajčica i gratinirani grah

Pileća krilca + american ili veggie ili pileći fajitas kokos riža ili moving cake

Naša slasna priča

Mi njegujemo kult sendviča. Što znači da zapravo pripremamo street style food na novoj razini, i to onoj koja daje vrhunski gastro doživljaj.

Odlučni smo pripremiti svaki sendvič kao gastronomski doživljaj za koji treba dosta znanja, umijeća ali i osjećaja za hranu i njen vrhunski okus. Uz klasične sendviče koje volite, tu su naše kreacije inspirirane događajima, iskustvima, osobama… obogaćeni umakom kreiranim u našoj kuhinji, home made okusa i prilagođenog vašim navikama ali željama da probate nešto novo!

Sosek s potpisom

Sosek je idealni dressing. Pripremljen od nule u našoj kuhinji kao savršeni dodatak vašim druženjima. Za razne tortilje, chips, uz krumpiriće ili kao dodatak jelima. Ili jednostavno idealni umak uz vašu omiljenu tjesteninu, onih večeri kada vam se ne kuha.