Ne propustite priliku za proljetni odmor i proslavu 1. svibnja u samom centru Novalje u renoviranom Hotelu Loža 2* uz 2 ili 3 noćenja s polupansionom za 2 osobe i ribarsku večer 30.04.!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi od 28.04. do 01.05.2023.

Uživajte u smještaju s najboljom lokacijom na gradskoj šetnici, uz vrhunsku uslugu i zabavu za prvomajski vikend u prekrasnoj Novalji!

U ponudi Vas očekuje bogati doručak te večere na terasi restorana Theatro u centru Novalje! 30.04.2023. će se na terasi restorana Theatro (hotel Loža) održati ribarska večer gdje će za korisnike kupona i sve goste biti pripremljeni morski specijaliteti uz 0,2 dl crnog vina GRATIS i dalmatinsku glazbu uživo!

Hotel Loža 2*

Smješten uz more, na glavnom gradskom trgu, hotel Loža pruža očaravajući pogled na more i gradsku jezgru. 

U cijelosti obnovljenoj vanjskoj zgradi objekta i djelomičnoj unutarnjoj renovaciji, gosti mogu uživati u 40 klimatiziranih smještajnih jedinica. Sobe sadržavaju: francuski ležaj, klima uređaj, Wi-Fi, radni stol.

Otok Pag nudi veliki raj za zabave, kao i prekrasne mogućnosti za odmor. Uz obalu se nalaze duge plaže, prekrasne uvale, ali i izvrsna mjesta za ronjenje i ronjenje. Mirne i skrovite plaže udaljene su samo nekoliko minuta vožnje i savršene su za miran jednodnevni izlet.