[26.-29.07.] Amabassador Travel vodi Vas na mini krstarenje Split-Hvar-Korčula-NP Mljet-Šipan-Dubrovnik uz 3 noćenja s doručkom, 2 ručka i večeru dobrodošlice, voditelja putovanja...

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi za 1 osobu i vrijedi za termin 26.07.-29.07.2023.

Cijena uključuje: voditelj putovanja • 7 članova posade • 3-noći krstarenje u kabini željene kategorije • besplatno svježe voće dostupno svaki dan • večera dobrodošlice u 3 slijeda • buffet doručak svakodnevno • 2 ručka u 3 slijeda • vodič za razgled grada Hvara i Korčule • besplatni neograničeni internet.

Cijena ne uključuje nautičku pristojbu od 20 € po osobi koja se plaća na licu mjesta u gotovini; ulaznice u Nacionalni park Mljet.

PROGRAM PUTOVANJA

DAN 1 / 26.7. SRIJEDA : SPLIT – HVAR

Brod će biti vezan u splitskoj luci. Ukrcaj je od 13:00 do 14:00 sati. Polazak za Hvar, na putu do tamo imat ćemo stanku za kupanje s brodske platforme. Večera dobrodošlice bit će poslužena na brodu. Nakon večere imat ćemo razgled grada Hvara te slobodno vrijeme za šetnju po gradu. Noćenje u Hvaru (večera dobrodošlice).

DAN 2 / 27.7. ČETVRTAK : HVAR – KORČULA

Nakon doručka polazak za Korčulu sa stankom za kupanje u jednoj od uvala na putu do Korčule te ručak na brodu. Dolazak je predviđen u poslijepodnevnim satima. Po dolasku razgled grada Korčule te slobodna večer za šetnju i večeru u nekom od lokalnih restorana po vašem izboru. Noćenje u Korčuli (doručak, ručak).

DAN 3 / 28.7. PETAK : KORČULA – NACIONALNI PARK MLJET – OTOK ŠIPAN

Nakon doručka polazak za Nacionalni park Mljet. Ulaznice u Nacionalni park nisu uključene i trebaju biti plaćene na licu mjesta. Ručak na brodu. Poslijepodnevno krstarenje prema otoku Šipanu gdje ćemo pristati u Šipanskoj Luci ili Slanom ako je Šipanska Luka puna. Noćenje u Šipanskoj Luci ili Slanom (doručak, ručak).

DAN 4 / 29.7. SUBOTA : OTOK ŠIPAN – DUBROVNIK

Nakon doručka polazak za Dubrovnik i iskrcaj do 9:00 sati. (doručak)