Obiteljska uživancija u Crikvenici - 3 dana/2 noćenja s polupansionom za 2 odrasle osobe i 1 dijete do 12 godina u Hotelu Omorika 4*, piće i poklon dobrodošlice, dodatne pogodnosti...

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Započnite proljeće uz blagotvornu klimu i ljekovitost crikveničkog zraka! Hotel Omorika se nalazi oko 2 km od centra Crikvenice do kojeg vodi slikovita obalna šetnica. Okružuje ga bujno mediteransko raslinje, a u neposrednoj blizini pruža se šljunčana plaža... Kupon vrijedi do 18.05.2023.

U blizini prekrasne plaže, okružen zelenilom, smjestio se HOTEL OMORIKA 4*. Prostrana terasa hotela s vanjskim bazenom i jedinstvenim pogledom, vanjski sportsko-rekreativni sadržaji čine Omoriku idealnim mjestom za Vaš odmor.

U ponudi uključeno i piće dobrodošlice + poklon dobrodošlice u sobi na dan dolaska i slatki poklončić na dan odlaska!

EXTRA pogodnost: voucher s popustom od 10% na konzumacije slastica u kavani Inter na glavnom gradskom trgu u Crikvenici (jednokratno, za vrijeme trajanja boravka)!

Ponosno dominirajući okolinom poput veličanstvenog, elegantnog i modernog stražara nad crikveničkim zaljevom iz prostranih soba i velikih dvorana pruža veličanstven pogled na more svakom gostu. 

Iako često domaćin brojnim simpozijima i znanstvenim skupovima, uvijek je savršena baza za odmor aktivnih obitelji budući da je osigurano korištenje sportskih terena.

Šljunčana plaža ispod hotela obiluje sportskim sadržajima i rekvizitima za iznajmljivanje (ležaljke, suncobrani), a u blizini su i brojni sportski tereni – tenis igrališta, igralište za mali nogomet, mini-golf, stolni tenis, te adrenalinski park.

Također možete pronaći i restorane, cafe barove i trgovine.