Nezaboravan odmor za cijelu obitelj u Krk Premium Camping Resortu 5* by Valamar - 3 dana/2 noćenja u Bella Vista Premium camping kućici za 4 odraslih i 2 djece do 16 g., bazeni i pregršt sadržaja...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi do 14.05.2023.; zauzeti termini 05.-06.05., 12.-13.05.

Pobjegnite od svakodnevice u gradić Krk na istoimenom otoku sjevernog Jadrana. Otkrijte povijest staru preko 2000 godina, znamenitosti, uređene plaže i prozirno otočko more...

Besplatno korištenje grijanih bazena (glavnog i dječjeg), korištenje multifunkcionalnih terena i besplatni parking!

KRK PREMIUM CAMPING RESORT - prvi eko camping resort s pet zvjezdica u Hrvatskoj na zadivljujućoj lokaciji u blizi povijesnoga grada Krka. Rezervirajte svoj luksuzni camping home u BELLA VISTA PREMIUM VILLAGE i uživajte u vrhunskoj udobnosti, spektakularnom pogledu na more i opuštajućem infinity bazenu sa sunčalištem te prostranoj uređenoj šetnici sa zabavnim sadržajima.

Površina Bella Vista Premium camping homes iznosi 32 m2, a nalaze se u prirodnom zelenilu mediteranskog raslinja u blizini dječjeg bazena i dječjeg igrališta. 

Mogu ugostiti četiri osobe u dvije spavaće sobe, a nude i prostranu te dobro opremljenu kuhinju (mikrovalna pećnica, električni štednjak) s dodatnim ležajem, SAT TV-om i dvjema kupaonicama. Bella Vista Premium camping homeovi su klimatizirani, te također sadrže prostranu i natkrivenu terasu.