Idealna lokacija za odmor s obitelji i prijateljima - Crystal Sunny Hotel by Valamar u Poreču - 3 dana i 2 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe ili 2 odraslih i 2 djece do 14 godina!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u jednostavnom odmoru u svom ritmu na samo deset minuta hoda od središta Poreča i 150 m od mora... Boravišna pristojba uključena u cijenu! Kupon vrijedi od 01.05. do 17.05.2023.

U CRYSTAL SUNNY HOTELU možete uživati u jednostavnom odmoru u svom ritmu. Lagodan, mediteranski stil života utkan je u svaki element ovoga hotela omogućujući vam da uživate u svakom trenutku i stvorite nezaboravne uspomene.

SUPERIOR soba s balkonom i pogledom na park (20 m2) ima bračni krevet ili odvojene krevete, kupaonicu s tušem / kadom, klimatizaciju, LCD Sat TV, sef, sušilo za kosu, telefon s izravnim biranjem i Wi-Fi.

OBITELJSKA STANDARD soba s balkonom ima odvojene krevete i kauč, kupaonicu s tušem / kadom, klimatizaciju, LCD Sat TV, sef, sušilo za kosu, telefon s izravnim biranjem i Wi-Fi.

Nadomak Crystal Sunny Hotela pronaći ćete uređenu šljunčanu, stjenovitu i travnatu plažu Brulo s betonskim platoima. Zaštićena prirodnom hladovinom borova i mediteranskim raslinjem, pruža idealan ambijent za opuštanje, aktivnosti i zabavu. Smjestite se na šljunčanom, travnatom, popločanom ili stjenovitom dijelu plaže. 

Antički grad POREČ, jedno od najpopularnijih turističkih odredišta u Hrvatskoj smiješi vam se na zapadnoj obali poluotoka Istre. 

U svojoj atraktivnoj povijesnoj jezgri još uvijek čuva najljepši spomenik ranobizantske umjetnosti na Mediteranu – Eufrazijevu baziliku iz 6. stoljeća pod zaštitom UNESCO-a. Spojite opuštanje na uređenim plažama s istraživanjem prirodnih i povijesnih atrakcija Poreča i okolice.