Vrhunski LAST MINUTE vikend odmor u HOTELU TERME SVETI MARTIN - 2 dana/1 noćenje na bazi polupansiona za 2 osobe, kupanje u The Temple of Life, 1x ulaz u Svijet sauna...

44 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

GRATIS jedno dijete do 11,99 godina na pomoćnom ležaju i drugo dijete do 6,99 godina u krevetu s roditeljima! Kupon vrijedi isključivo za 13.-14.05. ili 20.-21.05.2023. *Napomena: za vikend 20.-21.05. nema mogućnosti pomoćnog kreveta na raspolaganju.

Dobrodošli u Terme Sveti Martin, prvi Healthness resort u Europi, smješten na sjeveru Hrvatske. Resort se nalazi u oazi mira, u Međimurju, gdje tradicija, kultura i povijest već više od sto godina žive u skladu s prirodom. 

To je jedina europska regija koja je po treći put osvojila nagradu European Destination of Excellence. Resort je okružen s 27 hektara netaknute prirode koja oduzima dah, slikovitim brežuljcima vinograda, kao i nestašnim jelenima. Tako je danas resort poznat po idiličnom i zdravom prirodnom okruženju.

Resort uključuje apartmansko naselje i hotel 4*, zdrave i inovativne restorane, kompleks unutarnjih bazena s termalnom vodom, ljetni aquapark, wellness centar, svijet sauna i centar frekventne medicine. Bezbroj rekreacijskih staza, sportskih sadržaja, golf i disk terene te 101 priliku za izlete i rekreaciju.

EXTRA zabava 13.05.: zabavni program Wine&Gastro Urban Night Show u sklopu Termi Sveti Martin ispred puba Potkova uz živu glazbu i ponudu međimurskih vina!

Okružen beskrajnim zelenim krajolicima HOTEL TERME SVETI MARTIN 4* ima moderno opremljenu 151 sobu i 6 luksuznih apartmana. Standard soba sadrži spavaću sobu, kupaonicu sa staklenom stijenom, klima uređaj, telefon, sef, minibar, sušilo za kosu, ogrtač, papuče i bio kozmetiku, digitalnu TV i besplatni Wi-Fi.

Neograničeno kupanje u termomineralnom bazenskom kompleksu The Temple of Life + 1x ulaz u Svijet sauna po osobi tijekom boravka + neograničeno korištenje hotelskog fitness centra i fitness centra u sportskoj dvorani + animacijski program prilagođen svim uzrastima

43.000 godina stara i najzdravija ljekovita voda u Europi! THE TEMPLE OF LIFE bazenski kompleks bogat je termomineralnom vodom koja donosi bogatstva iz dubine i prenosi ljubav majke prirode svojom toplinom i ljekovitim mineralima. Uberite darove njene čarolije i nađite pročišćenje između jave i sna, između blagotvornog zraka i iscjeljujuće vode. 

Izuzetno bogata termomineralna voda visoke mineralizacije poznata je još od 1911. godine kada je englesko – mađarska tvrtka London – Budapest vršila istraživanja (bušenja) u potrazi za naftom, no umjesto nafte, potekla je termomineralna voda! Zaživio je kupališni turizam u Međimurju.

Uđite u Svijet sauna i povežite se s prirodnim i oslobađajućim osjećajem u našoj oazi mira i tišine. Moderna i luksuzna wellness oaza za hedonistički užitak i zdravlje sa suhim i parnim kabinama, unutarnjim i vanjskim bazenom s podvodnom masažom i krevetima za opuštanje, whirlpoolima, ledenom špiljom i rashladnom fontanom, tematskim prostorom za opuštanje i osvježavajućim kutkom sa zdravim pićima i voćnim napitcima. 

*Svijet sauna koristi se kao nudistička zona. Nudizam je danas prepoznat kao dio kulture slobode tijela i dobrog zdravlja, predstavlja tjelesnu i psihičku slobodu te na taj način stvara sklad između čovjeka i prirode, što je temelj Healthness strategije Terma Sveti Martin.