Spektakularan obiteljski odmor u Family Hotelu Vespera na Malom Lošinju - 3 dana/2 noćenja s polupansionom za 2 odraslih i do 2 djece, pregršt sadržaja, bogat animacijski program za sve uzraste...

16 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Želite li se opustiti i odmoriti, biti aktivni, ili od svega pomalo? Na Lošinju ćete pronaći točno ono što tražite, u bilo kojem godišnjem dobu... Ponuda vrijedi za 2 odraslih i 1 dijete do 5 godina ili 2 djece do 12 godina. Kupon vrijedi za 14.05.-24.05.2023. ili 28.05.-11.06.2023.

Otkrijte pravi mali raj za roditelje i djecu svih uzrasta. FAMILY HOTEL VESPERA opremljen je svime što možete poželjeti za obiteljski odmor. Nalazi se u Sunčanoj uvali, nadomak lijepe šljunčane plaže s kamenim površinama za sunčanje, na svega dvadesetak minuta šetnje od grada Malog Lošinja.

Animacija hotela Vespera prilagođena je dobnim skupinama. Za bezbrižnu zabavu tijekom dana brinu se stručni pedagozi i veseli animatori, dok je večer rezervirana za predstave, mini disco i druge zabavne sadržaje za cijelu obitelj.

Klinci će uživati u Pino Baby i Mini Clubu uz didaktičke i društvene igre dok će teenageri pronaći uvijek popularni stolni tenis i nogomet, pikado, igraće konzole i brojne druge sportske aktivnosti. Kako bi vam što više olakšali brigu za one najmlađe, na usluzi vam je i Mamin kutak otvoren od 0 do 24 gdje ćete pronaći sve potrebno za pripremu obroka i dnevnu njegu vaših mališana.

PINO CLUB je opremljen suvremenim i kvalitetnim didaktičkim igračkama i materijalima koje pospješuju maštu i kreativnost djece dok roditelji bezbrižno mogu uživati u vremenu za sebe. U Pino Clubu djeca su sigurna uz naše stručno osoblje koje će ih animirati i zabaviti. 

EXTRA POGODNOSTI - snack ručak, voda i sokovi za djecu od 2 do 12 godina koji sudjeluju u programu Pino Cluba; popodnevni snack, voda i sokovi za djecu od 2 godine nadalje koji sudjeluju u programu Pino Cluba.

Pino Baby Club (2 - 5 godina) / Pino Mini Club (5 - 8 godina) / Pino Junior Club (8 - 12 godina) / Pino Teen (12+; sportske aktivnosti, turniri u odbojci na pijesku, stolni tenis, badminton, stolni nogomet, mini golf, igre u bazenu, soba za video igre) / večernji animacijski program za djecu, tinejdžere i obitelj.

BAZENI FAMILY ACQUA FUN kompleks vanjskih bazena prostire se na tri nivoa kaskadno posloženih prema moru (3.000 kvadrata). Tu se djeca mogu cijeloga dana igrati u bazenima s morskom vodom, loviti se ispod vodenih gljiva, slikati s klaunovima koji špricaju vodu, spuštati se po toboganu, dok se roditelji sunčaju na velikoj terasi u obliku brodske palube.

Na raspolaganju su vam: veliki bazen dužine 37 m i dubine 1,35 m s masažerima i slapovima, protustrujno plivanje + sunčalište, ležaljke i suncobrani + 2 bazena za djecu s vodopadom, slapovima i toboganom + jacuzzi s pogledom na more + Sol Bar + kabine za presvlačenje, recepcija.