66% popusta na sjajnu ponudu salona Bio+klinik u Zagrebu - dermoabrazija dermapenom sa nano iglicama i specijalna hidratantna dubinska maska, sve za samo 15 eura!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Vrlo efikasna nekirurška metoda bez kontraindikacija i bilo kakvih komplikacija! Kupon vrijedi do 11.07.2023. i može se iskoristiti na adresi 8 Bukovački ogranak 7, Bukovac, u Zagrebu.

DERMAPEN je proizvod osmišljen za pomlađivanje kože prirodnim putem tako da potiče kožu na obnavljanje i pritom ublažava bore, strije i ožiljke te postiže zatezanje i pomlađivanje kože.

Dermapen terapija nano iglicama je savršeno rješenje koje doskače izazovima današnjeg životnog stila tako da obnavlja kožu i time postižete svježiji izgled u svakoj prilici. Potiče kožu na proizvodnju kolagena i regeneraciju te smanjuje izraženost ožiljaka, pora i strija. 

Dermapen daje odlične rezultate za ublažavanje i smanjenje bora te raznih ožiljaka (akne, operacija, opekotine), za pomlađivanje, zatezanje kože, apsorpciju vitamina, lijekova i ostalih aktivnih nutrijenata.