NOVO - KAMP VEŠTAR 4* u Rovinju by Maistra - nezaboravan obiteljski odmor u potpuno opremljenim mobilnim kućicama uz 3 dana i 2 noćenja te zabavu na vanjskim bazenima!

19 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Otputujte u pitoreskni Rovinj i provedite prekrasan i bezbrižan odmor u Kampu Veštar! Kupon vrijedi do 27.06.2023.; zauzeti termini 17.06., 24.06., 26.06.

osjetite kamp u mirnoj uvali s najljepšom šljunčano-pješčanom plažom, smješten pet kilometara od Rovinja i uživajte u komforu modernih kućica smještenih u prirodi blizu mora, uređenih s detaljima vodene oaze, ribarskog mjesta ili šume. 

MOBILNE KUĆICE FOREST ESCAPE - max 2 odraslih i 3 djece do 11,99 g.

Uživajte u komfornoj kućici s terasom u mirnijem djelu kampa. 

Karakteristike: 34 m2, djelomično natkrivena terasa 25 m2 sa sjedećom garniturom, ležaljke, 2 spavaće sobe (bračna soba s krevetom 160 x 200 cm i spavaća soba s dva kreveta 80 x 200 cm), 2 kupaonice s tuš-kabinom i WC školjkom, klupa ili kauč s krevetom na izvlačenje (mogućnost pretvaranja u dodatni ležaj 130 x 190 cm), stol i sjedeća mjesta za 4 osobe, kuhinja (četiri ploče za kuhanje na struju/plin, hladnjak sa zamrzivačem, posuđe, mikrovalna pećnica i aparat za filtar-kavu), klima-uređaj, SAT TV, sef, Wi-Fi.

MOBILNE KUĆICE FOREST ESCAPE FAMILY - max 4 odraslih i 2 djece do 11,99 g.

U stilu mediteranskog zelenila i prirode koja vas okružuje uređena je i mobilna kućica. 

Karakteristike: 40 m2, djelomično natkrivena terasa 30 m2 sa sjedećom garniturom, ležaljke, 3 spavaće sobe (bračna soba s krevetom 170 x 210 cm i 2 spavaće sobe s dva kreveta 75 x 200 cm), 2 kupaonice s tuš-kabinom i WC školjkom, kutna garnitura za sjedenje (mogućnost razvlačenja u krevet dimenzija 130 x 190 cm) sa stolom za 6 osoba, kuhinja (četiri ploče za kuhanje na struju/plin, hladnjak sa zamrzivačem, posuđe, mikrovalna pećnica i aparat za filtar-kavu), klima-uređaj, SAT TV, sef, Wi-Fi.

U kampu je velika prirodna plaža sa šljunčanim i stjenovitim dijelovima pa možete odabrati sunčanje ili uživanje u prirodnom hladu. Za totalno opuštanje dostupni su vam i ležaljke i suncobrani uz nadoplatu. 

Plaži je dodijeljena međunarodna Plava zastava za kvalitetu usluge, čistoću mora i obale, sigurnost te opremljenost i uređenost! U kampu ćete pronaći i 2 plaže za vaše drage pse!

Zabava ili opuštanje očekuju vas i na vanjskim bazenima sa slatkom vodom - veliki bazen, dječji bazen i spray park!

Želite li upoznati okuse našeg podneblja, ne morate ići dalje od predivnog kampa u kojem se zasluženo odmarate. Lovor Real Grill, Kapula Burger bar i Basilico Pizza Pasta kuhaju lokalno, svježe i fino. 

U sva tri restorana vlada opuštena, prijateljska atmosfera. A upravo je ona zaštitni znak i naših barova uz plažu i bazen. Takvi smo mi Istrijani.