Ljetovanje u DUGOJ UVALI - 4 dana/3 noćenja ili 8 dana/7 noćenja u Hotelu na bazi doručka, korištenje bazena, rekreativni i zabavni sadržaji... sve za 2 osobe i već od samo 294€!

29 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Povoljne cijene i raznolika ponuda hrane i pića! Obavezne RFID narukvice omogućavaju laku i brzu identifikaciju gosta kod korištenja usluga Hotela, ali i bezgotovinsko plaćanje uz dodatni popust od 10%! Kupon vrijedi do 14.07. ili od 19.08. do 10.09.2023.

HOTEL DUGA UVALA nudi miran ili aktivan odmor u prostranom kompleksu, u prirodnom okruženju, uz prihvatljive cijene.

Duga Uvala je mirna uvala, s čistim morem i raznolikim plažama (šljunak, kamene ploče, stijene), okružena bogatim zelenilom mediteranskog raslinja. Nalazi se na istočnoj obali Istre, od Pule udaljena 20-ak kilometara. 

Djeca do 3 godine GRATIS na krevetu s roditeljima! 

Djeca od 3 do 12 godina 50% popusta od pune cijene!

Na samoj obali smješten je Hotel Duga Uvala, koji se sastoji od dvije zgrade, povezane toplim mostom. Hotel ima vlastito parkiralište (parkiranje je besplatno u parku ispred Hotela).

Hotel Duga Uvala je dobar izbor za budget odmor, uz kombinaciju mirnog okruženja i raznolikih sadržaja. Duga Uvala je i dobra polazna točka za istraživanje Istre (i šire okolice). Rado ćemo Vam predložiti dodatne sadržaje i pomoći kod izrade plana izleta.

Uz Hotel se nalazi kompleks bazena s morskom vodom; u ponudi su zatvoreni ili otvoreni, vanjski bazeni. Gostima su na raspolaganju svlačionice, tuševi, suncobrani i ležaljke (bez naplate). Pored bazena smještene su teretana (traka za trčanje, bicikli i druge sprave), s pogledom na vanjske bazene, i dvorana za vježbanje. 

Od Hotela do rta Punta, uz more, proteže se kilometar duga šetnica, noću osvijetljena. Na kraju šetnice su sprave za vježbanje - fitness na otvorenom. Gosti u Hotelu mogu koristiti sportsku opremu i rekvizite (novi bicikli, oprema za tenis, mini golf i druge aktivnosti...). 

Zabavni sadržaji

Hotel nudi živu glazbu svaku večer, rekreativne sadržaje (sportski tereni, bicikli, mini golf…), društvene igre (biljar, stolni nogomet, stolni tenis, pikado…).

Hotelski restoran nudi buffet s neograničenom konzumacijom jela i pića! Doručak je uključen u ovu ponudu, a ručak i/ili večera moguće je doplatiti. Ručak i večera uključuju juhu, predjelo, izbor glavnih jela i priloga, salatu i slastice/voće, uz gazirane i negazirane sokove te čašu vina ili piva za odrasle. U ponudi su i a la carte jela; pasta, grill, pizza i sushi...

Mogućnost doplate (u Hotelu) za pansionsku uslugu po cijeni € 13 po obroku i odrasloj osobi (bufet, neograničena konzumacija hrane i pića), popusti za djecu.

POSEBNE AKCIJE TIJEKOM CIJELOG LJETA: voćni sokovi (0,2l) € 1, sladoled (2 kuglice) € 2,5, točeno pivo (2x 0,5l) € 3,5 i kokteli € 5! Uz dodatnih 10% popusta za bezgotovinsko plaćanje (narukvice)!