[07.-09.07.] LAST MINUTE vikend u Vrsaru - 2 noćenja s ALL INCLUSIVE uslugom za 2 osobe u Resortu Funtana 3* by Maistra, vanjski bazen, sportski sadržaji, animacijski program...

12 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Udaljen nekoliko minuta od Vrsara, Resort Funtana pružit će Vam idealan odmor uz more, bogate sadržaje i all inclusive uslugu... Boravišna pristojba uključena u cijenu! Kupon vrijedi ISKLJUČIVO za 07.07.-09.07.2023.

ALL INCLUSIVE RESORT FUNTANA 3* sa sportskom ponudom, bazenima i prirodnim plažama okružen istarskim vinogradima i maslinicima... 

Resort je smješten je uz obalu u istoimenom mjestu, s atraktivnim biciklističkim i pješačkim stazama te cestama maslinova ulja i vina, koje vode i do najvećeg vinograda u Istri. 

Resort okružen morem i mediteranskim vrtovima nudi all inclusive uslugu i obnovljen je 2022. godine. 

Uz tri pansionska obroka, kao i dodatnu ponudu snackova i pića, u all inclusive uključeni su i svi sportski sadržaji te ležaljke i suncobrani uz plažu i bazen.

Svih 228 udobno uređenih soba smješteno je u paviljonima u mediteranskim vrtovima koji se postepeno spuštaju prema moru i bazenima.

Plaža Funtana udaljena je samo 20 do 50 metara od resorta, ovisno o tome gdje ste smješteni. Birate između prirodnih stjenovitih, šljunčanih plaža ili kamenih platoa. Plaža ima i poseban dio za djecu s uređenim ulazom u more. Uz prirodan hlad gostima su na raspolaganju i besplatne ležaljke i suncobrani.

Novoobnovljeni bazen Funtana sa slatkom vodom odmah je iznad plaže s veličanstvenim pogledom na more i obližnje otoke. Opustite se na ležaljkama ili u baru okruženi mediteranskim zelenilom. 

Novoobnovljeni dječji bazen sa slatkom vodom nalazi se odmah do velikog bazena. Sve je tu za uživanje i opuštanje cijele obitelji.

Funtana je idealno polazište za istraživanje prirode i okolice Vrsara biciklima. 

Uz brojne biciklističke i pješačke staze, u sportskim aktivnostima možete uživati i u resortu. Uz terene za tenis i odbojku na pijesku zabavite se uz mini golf, stolni tenis ili pedaline.