Prepustite se ljetu i uživajte u otoku Krku - 3 dana i 2 noćenja u premium mobilnim kućicama u Baška Beach Camping Resortu 4* by Valamar za 4 odrasle osobe i 2 djece do 16 godina!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Baška Beach Camping Resort smješten je uz šljunčanu «Velu plažu» dugačku 1800 m sa jedinstvenim pogledom na susjedne otoke i obalu kopna... Kupon vrijedi od 07.07. do 26.07.2023. Isključeni termin 17.; 18.; 24. i 25.07.23.

Pobjegnite od svakodnevice u gradić Krk na istoimenom otoku sjevernog Jadrana. Otkrijte povijest staru preko 2000 godina, znamenitosti, uređene plaže i prozirno otočko more. 

BAŠKA BEACH CAMPING RESORT 4*

Otkrijte jednu od najboljih hrvatskih destinacija za odmor - Bašku - smještenu na samom jugu otoka Krka. Ovaj gradić nalazi se u slikovitoj uvali s poznatom Velom plažom dugom 1800 m. Sitni šljunak na plaži i kupanje u čistom, tirkiznom moru s pješčanim morskim dnom predstavljaju čisti užitak za cijelu obitelj. 

Uživajte u spektakularnom pogledu na plavo more i gole stijene obližnjeg otoka Prvića, kao i na vrhove planine Velebit u daljini i zaštitničke brežuljke koji okružuju bašćansku dolinu.

VELA BAY PREMIUM CAMPING HOMES smješteni su u mirnom dijelu kampa blizu recepcije, a krasi ih moderan stil i opuštajući mediteranski ugođaj. 

Spavaća soba sa francuskim ležajem ● Dječja spavaća soba s dva odvojena ležaja dimenzija 80 x 200 cm ● Dnevni boravak s kaučem na razvlačenje i SAT TV-om ● Potpuno opremljena kuhinja (mikrovalna pećnica/električni štednjak) ● 2 kupaonice s tušem ● Prostrana terasa sa sjedećom garniturom i ležaljkama ● Besplatan Wi-Fi ● Klimatizacija ● Sef

MARENA PREMIUM CAMPING HOMES, prepoznatljive po mornarskim motivima, smješteni su u mirnijem dijelu Baška Beach Camping Resorta blizu tržnice. 

Spavaća soba sa francuskim ležajem ● Dječja spavaća soba s dva odvojena ležaja dimenzija 80 x 200 cm ● Dnevni boravak s kaučem na razvlačenje i SAT TV-om ● Potpuno opremljena kuhinja (mikrovalna pećnica/električni štednjak) ● 2 kupaonice s tušem ● Prostrana terasa sa sjedećom garniturom i ležaljkama ● Besplatan Wi-Fi ● Klimatizacija ● Sef

VELA PLAŽA

Otkrijte jednu od najatraktivnijih i najpopularnijih hrvatskih plaža – Velu plažu – na samo nekoliko koraka od Baška Beach Camping Resorta. Ova ljepotica je dugačka 1800 m, a krasi ju sitni šljunak, besprijekorno čisto tirkizno more, pješčano morsko dno i spektakularni pogledi na okolna brda i otočiće.

Vela plaža je bogata sadržajima za rekreaciju i zabavu poput dječjih igrališta, plutajućeg vodenog parka na napuhavanje i uzbudljivih vodenih sportova. 

Duž plaže proteže se slikovita šetnica s brojnim restoranima, kafićima i slastičarnama u kojima možete potražiti osvježenje ili uživati u mediteranskim jelima s pogledom.