[26.08.-02.09.] Adria Cruises poziva Vas na nezaboravno krstarenje Jadranom na ruti Split-Milna-Vis-Korčula-Hvar-Starigrad-Bol-Split uz 8 dana i 7 noćenja na bazi polupansiona!

18 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi za 1 osobu i isključivo za 26.08.-02.09.2023.

Cijena uključuje: 8 dana i 7 noćenja ●  piće dobrodošlice ● smještaj u dvokrevetnim klimatiziranim kabinama sa privatnim tušem/WC ● jacuzzi na krovu ● polupansion - buffet doručak i ručak u 3 slijeda + 1 roštilj večera ● dnevno čišćenje i pospremanje kabina te promjena posteljine i ručnika jednom tijekom putovanja ● voda za piće ● neograničen Wi-Fi. 

U cijenu nisu uključene lučke i boravišne pristojbe u iznosu 40 eura po osobi (obavezna nadoplata na licu mjesta po dolasku) te osobna potrošnja gostiju (dodatni obroci i pića u brodskom baru). 

Brod ima ukupno 19 putničkih kabina, tj. maksimum 38 putnika, a sve kabine su dvokrevetne.

PROGRAM KRSTARENJA

SUBOTA: SPLIT, ukrcaj 13h - MILNA (Brač)

Ukrcaj na brod do 13h. Upoznavanje sa brodom i posadom te smještaj u kabine. Polazak iz luke te ručak na brodu. Nakon ručka stanka za kupanje u jednoj od prekrasnih uvala otoka Brača te dolazak u Milnu u popodnevnim satima. Slobodno vrijeme za šetnju i istraživanje. Noćenje na brodu.

NEDJELJA: MILNA - VIS

Nakon doručka na brodu plovidba prema otoku Visu. Stanka za kupanje te ručak na brodu a u popodnevnim satima pristanak u luku. Slobodno vrijeme za razgledavanje. Noćenje na brodu.

PONEDJELJAK: VIS - KORČULA

Raniji polazak prema Korčuli te doručak na brodu. Uzivanje u plovidbi i ručak na brodu. Stanka za kupanje prije popodnevnog dolaska u luku. Slobodno vrijeme i noćenje na brodu.

>

UTORAK: KORČULA - HVAR

Doručak na brodu te ploviba prema otoku Hvaru. Stanka za kupanje i ručak na brodu. Pristanak u luku u večernjim satima. Slobodno vrieme za istraživanje i večeru. Noćenje na brodu.

SRIJEDA: HVAR - STARIGRAD (HVAR)

Plovidba i doručak na brodu. Dolazak u lijepu uvalu i sidrenje te prilika za kupanje. Ručak na brodu i polazak prema luci. Po dolasku slobodno vrijeme za razgledavanje. Večera i druženje s posadom  na brodu. Noćenje.

ČETVRTAK: STARIGRAD - BOL

Doručak na brodu te kasniji polazak. Plovidba i prilika za kupanje u blizini plaže Zlatni rat. Ručak na brodu te dolazak u luku u popodnevnim satima. Slobodno vrijeme za razgledavanje i večeru. Noćenje na brodu.

PETAK: BOL - SPLIT

Plovidba i doručak na brodu. Duga stanka za kupanje i ručak na brodu. Dolazak u luku Split u popodnevnim satima. Slobodno vrijeme za istraživanje grada. Noćenje.

SUBOTA: SPLIT

Doručak na brodu. Check out do 10h