Doživite Jadran u ljetnom ruhu na drugačiji način - krstarenje 16.07. rutom "Wonders of the Adriatic" na relaciji Trogir-Hvar-Vis-Korčula-Mljet-Makarska-Split uz 7 dana i 6 noćenja s polupansionom!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi za 1 osobu i isključivo za polazak 16.07.2023.

M/S Mendula - jahta s dva jarbola izgrađena 2012. godine, a potpuno renovirana 2018. godine, izvrstan je izbor za one željne opuštajuće plovidbe daleko od gužve dalmatinskom obalom i njezinim otocima.

Duljina: 36m ● Širina: 7,75m ● Brzina: 22,2 km/h ● Posada: 6 ● Broj putnika: 35 ● Kabine: 16

CIJENA UKLJUČUJE: 6x noćenje u dvokrevetnoj kabini (klima i privatna kupaonica) na brodu Mendula (dužina 39 metara) Deluxe kategorije • 6x buffet doručak • 6x ručak u 4 slijeda (predjelo, glavno jelo, salata i desert) • 1x tradicionalna večera • piće dobrodošlice • gusarski party • voda za piće i svježe voće • klimu u salonu i u svim kabinama • korištenje jacuzzija na palubi • korištenje palube za sunčanje s ležaljkama • korištenje ručnika za plažu i opreme za kupanje (madraci za more, kajak, maske i peraje) • dnevno čišćenje kabine • besplatan Wi-Fi

CIJENA NE UKLJUČUJE: piće, ulaznice u Nacionalni park Mljet (20€/osoba), fakultativne izlete, napojnice za posadu; obavezna nadoplata za boravišnu i lučku pristojbu 65€/osoba/tjedan (potrebno platiti na brodu na dan odlaska).

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan: TROGIR – STARI GRAD

Ukrcajte se na brod u Trogiru u 13:00 za vaše krstarenje života. Nakon pića dobrodošlice i upoznavanja posade isplovljavamo, zaustavljajući se na kupanju u čistim vodama Jadrana. Počevši od 384. godine prije Krista, Stari Grad je jedan od najstarijih gradova u Hrvatskoj i povijesno srce otoka Hvara. Obroci: Ručak

2. dan: STARI GRAD – HVAR – VIS

Za vrijeme doručka isplovljavamo prema otoku Hvaru. Provedite jutro istražujući grad Hvar. Posjetite impozantnu utvrdu na vrhu brda s pogledom preko mora. Povratak na brod nakon ručka i nastavite prema Visu. U usporedbi s ostalim jadranskim otocima, Vis je jedinstven. Kao važno strateško vojno uporište stoljećima, Vis je pošteđen pretjeranog turističkog razvoja te je tako zadržao svoje netaknute plaže, ekološku poljoprivredu i tradicionalnu arhitekturu. Uživajte u poslijepodnevu, istražujući grad Vis, njegove slikovite kamene ulice, netaknute plaže i fine konobe... Obroci: ručak

3. dan: VIS  KORČULA

Dan započinjemo fakultativnim izletom na otok Biševo i njegovu Modru špilju. Izvorno se ulaz u Modru špilju nalazio ispod razine mora, što je od posjetitelja zahtijevalo duboko ronjenje kako bi ponovno izronili u tajanstvene plave dubine špilje. Na trenutke visoki valovi priječe ulaz u Modru špilju, što nećemo saznati prije jutra određenog za naš posjet. Nakon zaustavljanja za kupanje i ručka na brodu, nastavljamo krstarenje uz mnoge idilične uvale i zaljeve prema Korčuli, rodnom mjestu Marka Pola, u koji stižemo u poslijepodnevnim satima. Provedite vrijeme lutajući uskim ulicama. Obroci: Doručak, ručak.

4. dan: KORČULA – MLJET

Danas nastavljamo put prema otoku Mljetu grad Pomena. Nekada samo mali mol za ribolov čamci ribara iz Govedara, danas je Pomena turističko središte otoka Mljeta sa svojih 100 četvornih kilometara nacionalnog parka. Posjetite slanu vodu jezera – jedno toplo a drugo hladno – i provodite vrijeme istražujući ovog prekrasnog parka prirode (fakultativno). Vozite se trajektom do otoka Svete Marije gdje možete posjetiti samostan i crkva. Obroci: Doručak, ručak. Fakultativni izleti: Nacionalni park Mljet.

5. dan: MLJET – MAKARSKA

Danas nastavite prema Makarskoj gdje ćete pronaći prelijepe plaže i uzbudljiv grad. Danas poslijepodne možete hodati na Biokovo Skywalku. Večeras, Čuvajte se Gusara! Plešite cijelu noć uz tradicionalnu hrvatsku muziku večera i zabava na brodu. Obroci: Doručak, večera. Fakultativni izleti: Skywalk.

6. dan: MAKARSKA – SPLIT

Danas u kasnim jutarnjim satima polazak prema Splitu. Zaustavit ćemo se da uživamo u posljednjem kupanju na Jadranu prije povratka u splitsku luku, stigavši u Split u kasnim poslijepodnevnim satima gdje možete se pridružiti vođenom obilasku Splita s vodičem ili prošetati Splitom drevnim ulicama i istražite tržnice. Split je grad spomenik pod UNESCO zaštitu. Ovdje nalazimo obilje rimske arhitekture - od posebnog je interesa Dioklecijanova palača. Obroci: Ručak.

7. dan: ODLAZAK

Raniji doručak nakon kojeg je vrijeme da se pozdravimo. Do idućeg puta... Obroci: Doručak.

*Ruta se može mijenjati ovisno o vremenskoj prognozi.