Bogata ljetna ponuda u Ajdinovićima - 5 dana i 4 noćenja s ALL INCLUSIVE uslugom u resortu SRCA 4*, SPA centar, sportske i zabavne aktivnosti, ZOO vrt... po odličnoj cijeni!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prvi i jedini ALL INCLUSIVE CENTAR u BiH, a smješten u čudesnom prirodnom ambijentu koji gostima pruža jedinstveno i nezaboravno iskustvo! Djeca do 5 godina GRATIS boravak! Kupon vrijedi za 1 osobu i može se iskoristiti do 31.07.2023., od ponedjeljka do petka.

ALL INCLUSIVE PONUDA

All inclusive aranžman gostima nudi tri obroka i neograničenu konzumaciju hrane na bazi švedskog stola. Bez obzira na preferencije, kuhinja će goste resorta oduševiti širokim izborom jela, od tradicionalnih delicija do jela svjetske kuhinje.

SPA UŽITAK

U okviru ponude sveobuhvatnog resorta na raspolaganju su sve usluge SPA centra: unutrašnji bazen s topolom vodom, jacuzzi, finska i parna sauna, slana soba, hladna soba, tople klupe, ležaljke, tuševi, bar i sve to sa pogledom na čarobno prirodno okruženje prirodnog platoa Ajdinovića. 

Tokom ljetne sezone, gostima su dostupna dva bazena za odrasle osobe dubine od 1,6 do 2,5 metara te bazen za djecu. U neposrednoj blizini bazena nalazi se bar sa osvježavajućim pićima za ugodan boravak i uživanje tokom ljetnih vrućina.

Korištenje SPA centra - bazen, jacuzzi, finska i parna sauna, tople klupe, slana soba, hladna soba, bar sa pogledom na bogato prirodno okruženje i životinje ● korištenje 2 vanjska bazena i bazena za djecu ● korištenje fitness centra sa novom opremom i rekvizitima za rekreaciju i rehabilitaciju!

SMJEŠTAJ

Ajdinovići su s razlogom turističko naselje, jer nudimo nekoliko vrsta smještajnih kapaciteta, za svaki vid odmora i to: hotel Central, bungalovi i LUX apartmani. 

Hotelske sobe su opremljene po najvišim standardima i gosti koji žele boraviti u neposrednoj blizini usluga i sadržaja Centra onda je hotel Central pravi izbor. Za bračne parove sa djecom, grupe prijatelja ili goste koji jednostavno preferiraju boravak u zasebnim jedinicama onda su bungalovi i luksuzne vile „best deal“.

Sportske aktivnosti - košarka, odbojka, tenis, nogomet, plivanje (ovisno o vremenu)  ● animacija za djecu prema dnevnom programu centra ● korištenje unutrašnje igraonice za djecu do 10 godina ● korištenje dječjeg zabavnog parka uz mnoštvo sadržaja (tobogani, tuneli, dvorci, konopci...) ● jahanje konja za djecu do 15 godina 

Obilazak ZOO vrta sa preko 300 domaćih životinja  ● "Život u prirodi" - obilazak četinarske šume šumskim putevima i stazama ● edukacija (ishrana životinja, mužnja krava i koza, kupljenje jaja, rad sa životinjama za opuštanje i doprinos zdravlju uz prethodnu najavu i dogovor!

SPORTSKI TERENI

Centar posjeduje terene dostupne svim gostima: nogometni teren po UEFA standardima, 2 košarkaška terena, 3 terena za odbojku na pijesku, teniski teren, sportska dvorana za sve vrste sportova. Za goste su na raspolaganju sportski rekviziti uz besplatno i neograničeno korištenje do kraja boravka u Centru.

ZOOLOŠKI VRT

U vremenu kada nam je jedini prozor u svijet postao mobilni telefon pravo je malo čudo imati direktni dodir sa prirodom i upoznati se sa brojnim domaćim i divljim životinjama. Više od 40 vrsta domaćih i autohtonih životinja na prostranim poljima kompleksa Ajdinovići uživaju poseban tretman i brigu uposlenika. 

Alpsko – Tirolski jelen i jelen lopatar privući će pažnju svakog gosta svojim veličanstvenim izgledom kao i bosansko – brdski konji koji svakodnevno galopiraju livadom. Zoološki vrt je jedinstvena prilika za upoznavanje i evropskog sivog vuka, crvene lisice i smeđeg medvjeda koji su postali glavna atrakcija i miljenici gostiju. 

DODATNE AKTIVNOSTI

Kompleks Ajdinovići za goste koji žele dodatno ispuniti svoje vrijeme izvan all inclusive usluge i učiniti boravak interesantnijim nudi sljedeće aktivnosti: vožnja quadom, jahanje konja, ZIP-line, streljana, bilijar, luna park te veoma popularne usluge fizioterapeuta.

Također, u dućanu SRCA gostima nudimo širok izbor domaćih, organskih proizvoda pravljenih u kuhinji Ajdinovići. Šumski i livadski med, ajvar, džem od šipka, sok od aronije i ljekovito bilje su samo neki od proizvoda iz naše ponude.