Za početak ljeta uživajte u ljepotama Ploča i neretvanskog kraja uz 2, 3 ili 5 noćenja na bazi doručka za 2 odraslih ili 2 odraslih i 2 djece do 12 godina u šarmantnom Hotelu Tolero!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi do 31.07.2023.

HOTEL TOLERO pronašao je svoje mjesto u Pločama, na poluotoku Milosavcu. Okružen je prekrasnom šetnicom uz more, a u neposrednoj blizini hotela, na samo 5 minuta šetnje, nalazi se i gradska plaža gdje možete uživati u hladovini pod borovima ili potražiti osvježenje u moru. 

Hotel raspolaže sa 40 soba koji su smješteni na 3 kata (12 soba na prvom katu te po 14 soba na drugom i trećem katu). Sve sobe imaju klimu, SAT TV, Wi-Fi. 

Classic dvokrevetne sobe - 20m², 2 spojena kreveta, opremljene klimom,SAT TVom, WIFI, telefonom, s pogledom na grad.

Obiteljski apartman Tolero - 40 m², bračni krevet, opremljene klimom, SAT TVom, WI FI, telefonom i s prekrasnim pogledom na more.

Na raspolaganju Vam je i restoran sa 150 mjesta te caffe bar sa terasom i pogledom na more koji oduzima dah.

Ploče - iako najmlađi grad u Hrvatskoj - grad je koji ima dušu i savršenu prometnu povezanost. Nalazi se točno na pola puta između Splita i Dubrovnika, a u krugu od samo 10 km nalazi se pregršt prirodnih ljepota koja će Vas zadiviti svojom jedinstvenošću. 

Planine, jezera, rijeke i doline su Vam na dohvat ruke - posjetite Baćinska jezera, Ušće Delte Neretve, Naronu i Ornitološki muzej, Ston i Stonske zidine, Dubrovnik, Split...