Prepustite se ljetnoj energiji Opatije i uživajte u pregršt događanja i koktel večerima, a odmorite se u prekrasnom Heritage Hotelu Imperial 4* uz 3 dana i 2 noćenja s polupansionom za 2 osobe!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

1 dijete do 7 godina GRATIS (s roditeljima na osnovnom ležaju ili pomoćnom ležaju)! Kupon vrijedi do 31.07.2023.

Doživite svoje čarobno ljeto u Opatiji u Heritage hotelu Imperial 4* u samom srcu grada - inspirativna stoljetna baština hotela gdje se isprepliću mašta i stvarnost, široka paleta sadržaja te izuzetna lokacija nedaleko od slavne šetnice Lungomare i plaže Slatine!

Posebno su čarobni ljetni dani koji donose energiju i živost te svakom gostu pružaju odmor koji će još dugo pamtiti. Uživajte u najfinijim kvarnerskim delicijama, šarmu ljetnih terasa i nezaboravnim koncertima.

Uživajte u mnoštvu događaja u Opatiji: 12.07.-17.08. Cabaret Mint Cluba i večera u 4 slijeda u hotelu Kvarner u određenim terminima ● 07.07. koncert Michaela Boltona na ljetnoj pozornici ● 07.07.-09.07. Liburnia Jazz Festival - najveći hrvatski međunarodni jazz festival ● 15.07. koncert Norah Jones ● 19.07. Jerry Ricks Blues Festival - najveće nacionalno festivalsko blues događanje ● 22.07. koncert Petra Graše na ljetnoj pozornici ● 24.07. koncert pop ikone i glaznene superzvijede Anastacia na ljetnoj pozornici

Svaku nedjelju cocktail večer u Cafe Imperial!

Više o događanjima u Opatiji pogledajte OVDJE!

Heritage Hotel Imperial 4* povijesno je zdanje izgrađeno 1885. godine koje je prvotno ime dobilo po belgijskoj princezi i austrijskoj prijestolonasljednici Stephanie. Kao drugi hotel na Jadranu, Heritage Hotel Imperial izgrađen je u stilu secesije.

Očekuju Vas i 1x cocktail Flamingo (jednom tijekom boravka) i 1x light lunch u Cafe Imperial (jednom tijekom boravka, odabir između dviju vrsta bogatih obročnih salata tuna ili piletina) + jogging, tematske šetnje i nordijsko hodanje!

Heritage Hotel Imperial nudi opuštajući odmor u centru grada. Inspirativna povijesna baština hotela stvara nevjerojatnu mješavinu fantazije i stvarnosti. Široka ponuda usluga i izvanredan položaj nedaleko od poznate obalne šetnice Lungomare i popularne plaže Slatina savršena su kombinacija za izvrstan odmor u Opatiji.

Odlike Wellness & Spa centra Heritage Hotela Imperial su očuvanje tradicije, isticanje vrijednosti izvornih kvaliteta, originalni tretmani i luksuz uklopljen u prirodnost Mediterana. U njezi se koriste i vrhunski kozmetički proizvodi.

Restoran hotela Heritage Imperial svakodnevno nudi specijalitete kontinentalne i mediteranske kuhinje.