Kupon vrijedi od 21.07. do 22.08.2023.

Aparthotel Tamarix se smjestio u oazi mira i tišine, samo 3 metara od mora, a 20 metara od šljunčane plaže, u najinteresantnijem mjestu na srednjem Jadranu - Vinjercu. U Vinjercu zimi žive samo lokalni stanovnici dok ga ljeti posjeti puno putnika i turista koji su fascinirani njegovom ljepotom te ga nazivaju „mali raj“.

Novobnovljen aparthotel svojim gostima nudi 12 moderno uređenih apartmana, u staroj zaštićenoj jezgri mjesta, s prekrasnim pogledom na more. U Tamarix hotelu svaki posjetitelj ima svoje mjesto jer je i orijentiran na goste koji traže originalan i prirodan odmor. Gostima je osiguran parking.

STUDIO APARTMAN ZA 2 OSOBE

Moderan apartman za 2 osobe, veličine 30 m2

Sastoji se od dnevno-spavaće sobe s krevetom za 2 osobe, kutom za kuhanje (potpuno opremljena kuhinja) i prostorom za ručanje, kupaonice s wc-om (sušilo za kosu, osnovne higijenske potrepštine), SAT TV, Wi-Fi, klime, sefa; pogled na more.

DVOETAŽNI APARTMAN ZA 4 OSOBE

Komforni dvoetažni apartman za 4 osobe, veličine 42 m2

Sastoji se od dvokrevetne sobe, dnevnog boravka s krevetom za 2 osobe, kutom za kuhanje (potpuno opremljena kuhinja) i prostorom za ručanje, kupaonice s wc-om (sušilo za kosu, osnovne higijenske potrepštine), SAT TV, Wi-Fi, klime, sefa; djelomičan pogled na more.

GRAND APARTMAN ZA 4 OSOBE

Grand apartman za 4 osobe, 45 m2

Sastoji se od dvokrevetne sobe, dnevnog boravka s krevetom za 2 osobe, kutom za kuhanje (potpuno opremljena kuhinja) i prostorom za ručanje, kupaonice s wc-om (sušilo za kosu, osnovne higijenske potrepštine), SAT TV, Wi-Fi, klime, sefa; pogled na more.