Istražite prirodne, kulturne i gastronomske ljepote Ozlja i okolice rijeke Kupe uz odmor u Sobama Tamaris u Slapnu na bazi 3 dana i 2 noćenja za 2 osobe preko tjedna ili vikenda!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi do 19.09.2023.

Jednostavan i moderan dizajn sobe Tamaris u Slapnu - dvokrevetna soba s bračnim krevetom ima također i klima uređaj, vlastitu kupaonicu (WC i tuš kabina, sušilo za kosu), TV ravnog ekrana, električno kuhalo za vodu, besplatni Wi-Fi i terasu. Uključeni posteljina i ručnici.

Sobe Tamaris smještene su na samom ulazu u Ozalj (2.3 km od centra) iz smjera Karlovca. Modernog i jednostavnog dizajna, pružit će vam fizički odmor nakon istraživanja prekrasnog ozaljskog krajolika.

Ideje za izlete, sportske, kulturne i glazbene sadržaje možete vidjeti OVDJE!

Svega 1 km od centra Ozlja smješten je slikoviti Etno park. U „muzeju na otvorenom“ predstavljena je tradicijska arhitektura i uporabni predmeti predindustrijske svakodnevice. 

Također, u Ozlju se nalazi Zavičajni muzej Ozalj osnovan je 1971. godine te nasljeduje Muzej Družbe „Braća Hrvatskoga Zmaja“ osnovan 1930. godine. Tijekom svog postojanja Zavičajni muzej Ozalj kontinuirano se razvijao u ustanovu koja nosi kulturni razvoj ozaljskog kraja te čuva kulturna i povijesna dobra ovog prostora od njegovih neolitskih početaka.

Za ljubitelje vina i dobre hrane, pogotovo autohtone, veliki je i raznovrsni izbor vinarija i restorana te lokalnih OPG-ova.

U sklopu projekta "Susret s rijekom" koji je sufinanciran EU sredstvima izgrađena je nova infrastruktura uz rijeke Koranu, Kupu i Dobru na područjima Karlovca, Ogulina i Ozlja. U okviru projekta izgrađena je turistička infrastruktura kojom je stvorena osnova za daljnje podizanje atraktivnosti prostora uz rijeke.

Neki od novih sadržaja koji su napravljeni su mobilni interpretacijski centri na otvorenom u centru Ozlja, multimedijski sadržaji na šetnicama, turistička signalizacija, pješačko-biciklističke staze i šetnice te edukativne ploče.