Boravišna pristojba uključena u cijenu! Kupon za ponudu vrijedi isključivo za termine 26.08.-18.09.23. Isključeni termini 26.-30.08.23. i 02.09.23.

Ako tražite opuštajući odmor na Jadranu pored najatraktivnijih istarskih plaža i tirkiznog mora, posjetite RABAC. Ovo maleno turističko mjesto u slikovitoj uvali na istočnoj obali Istre šarmirat će vas svojim prirodnim ljepotama i veličanstvenim pogledom na kvarnerske otoke. Posebno će vas oduševiti dugačke šetnice uz mirisno mediteransko raslinje i atraktivne plaže s prirodnim bijelim oblucima i prozirnim morem.

Jedinstveni VALAMAR BELLEVUE RESORT 4* smješten je iznad očaravajućih rabačkih plaža s biserno bijelim oblucima. S atraktivnih bazena i s terasa restorana i barova pruža zadivljujući panoramski pogled na more i otok Cres.

Želite li provesti bezbrižno ljetovanje sa svojom obitelji, u ovom resortu ćete dobiti i više od toga. S uslugom ALL INCLUSIVE nećete morati razmišljati o planiranju obroka i užina i sve će vam biti nadohvat ruke.

Uživajte u all inclusive ponudi za vrijeme doručka, ručka i večere u Mediterraneo restoranu na dva kata. Uz ulja iz najbolje svjetske regije maslinovog ulja – Istre, poseban naglasak stavljamo na svježu hranu iz lokalnog uzgoja, med i džemove s odabranih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava te sireve s mliječnih farmi.

CLASSIC TROKREVETNA SOBA

Jedna spavaća soba s bračnim krevetom/odvojeni kreveti + sofa na razvlačenje ● Kupaonica ● Klimatizacija ● LCD Sat TV ● Frižider

OBITELJSKA SOBA S BALKONOM

Jedna spavaća soba s bračnim krevetom + 2 dnevna kreveta odijeljena kliznim vratima ili pregradnom stijenom ● Kupaonica ● Klimatizacija ● 2 LCD SAT TV ● Frižider

BELLEVUE RESORT BEACH

Prekrasna glavna plaža u resortu ima sve što vam je potrebno za nezaboravan dan na moru.

BELLEVUE FAMILY BEACH

Obiteljima s malom djecom najbolje će odgovarati Bellevue Family Beach. Ova zadivljujuća plaža s bijelim oblucima ima blagi ulaz u kristalno čisto more i natkriveni dječji pješčanik za zabavnu igru na plaži.