Prepustite se ljetnoj energiji Opatije i uživajte u pregršt događanja a odmorite se u hotelu Palace Bellevue 4* ili Heritage Hotelu Imperial 4* uz 1 ili 2 noćenja s polupansionom za 2 osobe!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

1 dijete do 7 godina GRATIS (s roditeljima na osnovnom ležaju ili pomoćnom ležaju)! Ponuda se može iskoristiti isključivo do 27.08.23.

Doživite svoje čarobno ljeto u Opatiji u Heritage hotelima 4* u samom srcu grada. Inspirativna stoljetna baština hotela mjesto je gdje se isprepliću mašta i stvarnost. Široka paleta sadržaja, te izuzetna lokacija nedaleko od slavne šetnice Lungomare i plaže Slatine, savršena su kombinacija za izvrstan provod u Opatiji.

Posebno su čarobni ljetni dani koji donose energiju i živost te svakom gostu pružaju odmor koji će još dugo pamtiti. Uživajte u najfinijim kvarnerskim delicijama, šarmu ljetnih terasa i nezaboravnim koncertima.

Ovo ljeto, otkrijte zavodljivi šarm Opatijske rivijere!

Uživajte u mnoštvu događaja u Opatiji:
24.07. koncert pop ikone i glaznene superzvijede Anastacia na ljetnoj pozornici
22.07.-26.08. SUP experience on Slatina beach
03.08. Classical Night - Filarmonia
13.08. koncert najpoznateg violinista današnjice David Garett I još mnogo toga
Live music u kavanama Strauss I Café Imperial, te dnevno bogate dnevne ponude hrane I pića

Svaku nedjelju cocktail večer u Cafe Imperial!

Što se još može doživjeti u Opatiji pogledajte OVDJE!

Hotel Palace Bellevue (4*) u Opatiji povijesna je zgrada smještena u centru grada koja odiše stilom i elegancijom. Hotel krase otmjeni interijeri, visoki stropovi i jedinstveni pogledi na more iz 87 soba. Vizualno impresivan, uzdiže se iznad glavne opatijske ulice stvarajući vizuru koja je postala zaštitnim znakom ovog grada.

Usprkos starinskom šarmu, Hotel Palace Bellevue  u Opatiji nudi suvremene sadržaje – primjerice unutarnji bazen s grijanom morskom vodom – za savršenu kombinaciju prošlosti i sadašnjosti. I zaista, na samo nekoliko koraka od Slatine, središnje gradske plaže, Hotel Palace Bellevue u Opatiji zauzima položaj koji je gotovo nemoguće nadmašiti.

Wellness & Spa

Osjetite blagodati posebno osmišljenih kozmetičkih tretmana u eleganciji klasičnog interijera oplemenjenog modernim detaljima. Wellness & Spa centar Hotel Palace Bellevue, povijesne ikone i neizostavnog elementa vizure Opatije, svojim posjetiteljima nudi otmjenost i profinjenost na površini od 600 m2.

Wellness & Spa centar Hotel Palace Bellevue-a raspolaže velikim unutarnjim bazenom s grijanom morskom vodom te mirnom oazom odmora – Relax zonom. Iskoristite blagodati finske ili turske saune i upoznajte šaroliku lepezu vrhunskih masaža i beauty tretmana. Gostima hotela potpuno besplatno na raspolaganju stoji fitness centar s novom opremom.

Heritage Hotel Imperial 4* povijesno je zdanje izgrađeno 1885. godine koje je prvotno ime dobilo po belgijskoj princezi i austrijskoj prijestolonasljednici Stephanie. 

Kao drugi hotel na Jadranu, Heritage Hotel Imperial izgrađen je u stilu secesije.

Heritage Hotel Imperial nudi opuštajući odmor u centru grada. Inspirativna povijesna baština hotela stvara nevjerojatnu mješavinu fantazije i stvarnosti. Široka ponuda usluga i izvanredan položaj nedaleko od poznate obalne šetnice Lungomare i popularne plaže Slatina savršena su kombinacija za izvrstan odmor u Opatiji.

Odlike Wellness & Spa centra Heritage Hotela Imperial su očuvanje tradicije, isticanje vrijednosti izvornih kvaliteta, originalni tretmani i luksuz uklopljen u prirodnost Mediterana. U njezi se koriste i vrhunski kozmetički proizvodi.

Restoran hotela Heritage Imperial svakodnevno nudi specijalitete kontinentalne i mediteranske kuhinje.