Romantično uživanje u dvoje u Moravskim Toplicama - 3 dana/2 noćenja s polupansionom u Hotelu Ajda 4*, osvježenje u hotelskim bazenima i Termalnom parku Terme 3000, a sve za 2 osobe...

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel Ajda živi priču lokalne žitarice koju nosi u imenu. Heljda gradi ponudu hotela i prati goste na svakom koraku! Kupon vrijedi do 24.08.23. i od 25.08.23. do 07.09.23.

Sa 157 soba HOTEL AJDA 4* najveći je u Termama 3000. Renoviran je 2015. i 2016. godine, čime je osvježen imidž koji ističe heljdu, lokalnu žitaricu po kojoj je i dobio ime. Hotelski bazeni, barovi, restorani i saune nalaze se unutar hotela, dok su ostali dijelovi Termi 3000 dostupni preko natkrivenih šetnica. 

Hotel živi priču lokalne žitarice koju nosi u imenu. Heljda gradi ponudu hotela i prati goste na svakom koraku – pronaći ćete je u jastucima za miran i dubok san, u kuhinji gdje obogaćuje okus jela, ali i svugdje u hotelu gdje svojim izgledom unosi osjećaj miline. 

Dvokrevetna soba - Economy

Komforna dvokrevetna soba s bračnim krevetom širine 150 cm i balkonom s pogledom na park. Soba (24 - 26 m2) ima kupaonicu s tušem i WC-om te radni stol i kauč na razvlačenje.

Gostima su na raspolaganju hotelski bazeni i hotelske saune, a slobodan im je ulaz i u jedan od najvećih termalnih parkova u Sloveniji. Hotelske saune - 2 finske, 2 turske, 1 infracrvena i 1 laconium sauna - na raspolaganju su samo gostima hotela. 

Hotelski termalni bazeni -  5 hotelskih bazena: unutarnji termalni rekreacijski bazen, vanjski termalni rekreacijski bazen, unutarnji i vanjski bazen crne termomineralne vode te vanjski dječji bazen s toboganom dubine 25-60 cm. 

Direktna veza do Termi 3000!

Termalni park Terme 3000 je jedno od najvećih kupališta u Sloveniji.

U unutarnjem i vanjskom dijelu Termalnog parka Terme 3000 možete naći termalne i dječje bazene te bazene za plivanje, adrenalinske i obiteljske tobogane te adrenalinske atrakcije kao što su zip line iznad bazena ili trampolini.

Crna termomineralna voda iz Terma 3000 najtoplija je u Sloveniji. Kupanje u njoj pozitivno utječe na cijeli organizam. Hotel Ajda nudi unutarnji i vanjski bazen s crnom termomineralnom vodom. 

U Termama 3000 brinemo se da rekreacija bude zabava. Na dnevnom programu vježba u vodi izmjenjuju se vježbe u vodi i vježbe na suhom te različiti sportski tečajevi. Okolica terma nudi raznovrsne biciklističke staze, a igračima golfa dostupno je igralište s najudaljenijom rupom u Sloveniji koje se rasprostire uz terme.