[FLIGHT ONLY] S Kompasom na pravom putu - povratni avionski let LJUBLJANA - TIVAT - LJUBLJANA s uključenim avionskim pristojbama, 23 kg check-in prtljage i 8 kg ručne prtljage, sve za 159€!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odlična prilika za avionski prijevoz u hit destinaciju na Jadranu - CRNU GORU, i povratak! Rezervacije moguće do petka 11.08. i od 16.08. nadalje ! Kupon vrijedi za 1 osobu i odabrani termin: 20.08.-27.08. ili 27.08.-02.09.2023.

Cijena uključuje: 

● povratni avionski prijevoz na relaciji Ljubljana – Tivat – Ljubljana

● 23 kg check-in prtljage

● 8 kg ručne prtljage

● pristojbe zračne luke

Crna Gora nudi mnogo - plavo nebo, prekrasne pješčane plaže, šarmantne gradiće, ribarska sela, ljubazno gostoprimstvo, izvrsnu hranu, dobro vino - a na putu će Vas očarati razvedena dalmatinska obala s mnoštvom otoka.

! Rezervacije moguće do petka 11.08. i od 16.08. nadalje ! Prije kupnje kupona OBAVEZNA provjera raspoloživosti s agencijom Kompas, a ODMAH po kupnji i primitku kupona obavezna potvrda rezervacije sa podacima (ime i prezime putnika, kontakt broj/mail) na agenti@kompas.si.

U sedamdeset godina poslovanja tvrtka Kompas usmjerena je na razvoj kvalitete svojih usluga i partnerstva te zadovoljstvo putnika na turističkim i poslovnim putovanjima. Glavna usmjerenja Kompasa su receptivni i izlazni turizam. Vrhunska stručnost i 70 godina iskustva i tradicije omogućuju joj učinkovitu organizaciju raznih kružnih putovanja, aranžmana ili poslovnih usluga, kako u jadranskoj regiji tako i u Europi i diljem svijeta.