NOVO - uživajte u ljepotama otoka Krka i odmoru u ECO Kampu Glavotok 3* uz 2 ili 5 noćenja u Premium mobilnim kućicama ili Premium Bungalow za do 5 osoba i grijani vanjski bazen...

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

KAMP GLAVOTOK na otoku Krku prvi je kamp u Hrvatskoj koji se može pohvaliti prestižnom europskom ekološkom oznakom Ecocamping! Kupon vrijedi od 16.09. do 23.09.2023.

Ecocamping certifikat u Europi posjeduje samo 225 kampa, a elitnom se društvu pridružio i hrvatski kamp Glavotok, 2013.godine. Ovom oznakom se odaje posebno priznanje za kvalitetno upravljanje kampovima u skladu s načelima održivog razvoja i ekologije. 

MOBILNE KUĆICE PREMIUM smještene su na atraktivnoj lokaciji, u sjeni hrastove šume i na uređenim parcelama udaljenim svega 15 metara od mora. Kompletno uređene i klimatizirane mobilne kućice imaju 24 m2, dvije odvojene spavaće sobe, kupaonicu, WC i dnevni boravak (kut za jelo sa klupom - 1 pomoćni ležaj) te potpuno opremljenu kuhinju. Na velikoj uređenoj terasi sa vrtnom garniturom možete uživati u nezaboravnim zalascima Sunca.

PREMIUM BUNGALOW su osvježene mobilne kućice novog izgleda koje pružaju osjećaj privatnosti prilikom opuštanja u suvremenom prostoru. Smješteni su u srcu kampa u blizini grijanog bazena, predivnog mora te šljunčanih plaža, te se time svrstavaju u vaš najbolji izbor za opuštajući odmor iz snova. Dimenzije 33,15 m2, bungalovi imaju sobu s jednim krevetom i jednu sobu s dva kreveta, 2 kupaonice s tuš kabinom i WC-om, stol za jelo u dnevnom boravku, kuhinju (kuhalo - keramička el. ploča, mikrovalna pećnica, hladnjak s dodatkom za duboko zamrzavanje, perilica za suđe, aparat za kavu, kuhalo za vodu), digitalnu satelitsku televiziju, klima uređaj i terasu sa vrtnom garniturom i dvije ležaljke.

Opustite se u bazenu koji od ove godine pruža ugođaj i izvan ljetne sezone budući da je ugrađen sustav za grijanje vode. Smješten je u centralnom dijelu kampa pokraj restorana Trattoria Glavotok.

Iz bazena se pruža predivan pogled na pučinu i susjedni otok, a sastoji se od dva dijela. Dio bazena za odrasle dubok je 130 cm, dok je dio namijenjen djeci dubine 30 cm. Uz dječji bazen nalazi se i nekoliko rekvizita za igru djece. Užitak boravka na bazenu će Vam upotpuniti Pool bar gdje se možete osvježiti raznim pićima i napitcima, a dostupan je samo korisnicima bazena (gostima kampa).

EXTRA pogodnosti - 10% popusta u restoranu Trattoria Glavotok i 30% popusta na najam quadova i skutera poduzeća Puntalokve d.o.o. koje posluje na području kampa Glavotok (kontakt za rezervacije najma quadova i skutera: info@puntalokvekrk.com).

S jedinstvenim pogledom na susjedni otok Cres i Kvarnerski zaljev, uz samo more, smještena je Trattoria Glavotok. U ugodnom ambijentu naše Trattorije nudimo široku lepezu jela i slastica s okusima našeg podneblja. Pomno birane namirnice spravljene prema tradicionalnim receptima te jela začinjena kaduljom, lovorom, domaćim maslinovim uljem, osvojit će nepca najzahtjevnijih gurmana.