RIVIERA MEETS THE ISLAND - 3 dana i 2 noćenja s doručkom za 2 osobe u Heritage Hotelu Stypia 4* u Crikvenici, 1x Gourmet večera, poludnevni izlet na Krk i Vrbnik s degustacijom u vinariji Gospoja!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u jedinstvenom heritage hotelu i poludnevnom izletu na Krk koji uključuje ekskluzivnu vožnju brodom iz centra Crikvenice do Vrbnika na otoku Krku i degustaciju vina u vinariji Gospoja! *Preostali termini isključivo preko vikenda (petak-nedjelja), a polazak brodom predviđen subotom.

HERITAGE HOTEL STYPIA 4* - spomenik zaštićene baštine, potpuno obnovljen 2021. godine, nudi opušten odmor nedaleko središta grada u blizini brojnih zbivanja. Vrhunska usluga te izuzetna lokacija, neposredna blizina prekrasnih plaža, savršena su kombinacija za idealan provod u Crikvenici.

Smješten svega par koraka od mora, Heritage hotel Stypia idealna je polazišna točka za istraživanje grada, savršena oaza za vikend bijeg od svakodnevnih briga i stresa, ali i izvrsni odabir za vaš poslovni boravak. 

Hotel raspolaže s 33 smještajne jedinice, multifunkcionalnom konferencijskom dvoranom te modernim restoranom Rosalia u kojem možete uživati u bogatoj gourmet ponudi. Ukoliko ste u potrazi za hotelom autentičnog duha i besprijekorne usluge, onda je Heritage hotel Stypia idealan i nepogrešiv odabir.

Suvremeno dizajnirane sobe i suiteovi ● LCD SAT TV i besplatni Wi-Fi ● a la carte restoran Rosalia ● lobby bar ● prostrana vanjska terasa ● dizalo ● u blizini: centar grada, gradska luka ● šljunčana plaža "Balustrada" ● glavna gradska pješčana plaža sa sportskim sadržajima, aktivnostima na vodi, dječjim igralištima, iznajmljivanjem ležaljki, suncobrana ● kavana Inter ● Gradska galerija, gradski muzej, akvarij ● trgovine, kafići i restorani...

EXTRA pogodnost - u ponudi uključen poludnevni izlet: ekskluzivna vožnja brodom iz centra Crikvenice do Vrbnika na otoku Krku vožnja vlakićem do centra Vrbnika s kojeg puca prekrasan pogled na crikveničko-vinodolsku rivijeru ● degustacija vina u vinariji Gospoja - degustacija vrhunskih vina lokalnog vinara Toljanić, konzumacija otočkog sira i Krčkog pršuta ● u povratku uživanje u pogledu na crikveničku rivijeru i prekrasne šljunčane uvale (mogućnost kupanja i SUP-anja, ovisno o vremenskim prilikama)

*Minimalni broj polaznika za izlet: 10. U slučaju lošeg vremena i otkazivanje brodske vožnje, degustacija vrhunskih vina i obilazak vinarije Pavlomir u Novom Vinodolskom, uz organizirani odlazak.