Posjetite resort i opustite se uz bujnu zelenu oazu i bijelu šljunčanu plažu te vanjski bazen... Kupon vrijedi od 01.09. do 30.09.2023.

Lumbarda Resorts nalazi se u mjestu Lumbarda na povijesnom otoku Korčula. Lumbarda je prekrasna destinacija smještena daleko od masovnog turizma.

Lumbarda Resorts nudi jednosobne i dvosobne apartmane, svaki sa svojim balkonom/terasom i djelomičnim ili cjelovitim pogledom na more, ima bazen i prirodnu hladovinu aromatičnih borova, a nalazimo se na samoj obali mora.

Uživajte u plivanju, opuštanju i sunčanju na našim prekrasnim obližnjim plažama. U obližnjem području ima mnogo aktivnosti kao što su jedrenje, jedrenje na dasci, vožnja kajakom, ronjenje, biciklizam, pecanje, kušanje vina, izleti buggyjem, istraživanje i još mnogo toga.

Korčula ima zadivljujući srednjovjekovni utvrđeni grad i prekrasne vinograde, a mjesto Lumbarda gleda na visoki planinski lanac, netaknute otoke i prekrasno tirkizno Jadransko more, ima marinu, trgovine i restorane koji nisu daleko od naših apartmana.